Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 7.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Držitel Grammy Martin Baree míří do Olomouce. Nenechte si ujít sobotní koncert legendárního kytaristy

Kultura

16.11.2022

Autor: red

Již tuto sobotu 19. listopadu vystoupí v Bounty Rock Cafe legendární kytarista skupiny Jethro Tull Martin Baree. Legenda světové hudební scény olomouckému publiku spolu se svou kapelou zahraje v rámci svého nového turné, které se koná u příležitosti 50. výročí od vydání úspěšné desky Aqualung. Unikátní koncert držitele Grammy nesmí propásnout žádný milovník rockové hudby!

"Jeho styl hraní je označován jako žánrový mix spojující blues, progressive rock, evropský folk a barokní styl hry 70.let Barre patří mezi absolutní světovou hudební špičku. Rozhodně jde o největší událost našeho letošního programu," říká Dušan Neumann z Bounty Rock Cafe.

Barreho kariéra byla spojena s Jethro Tull více než tři desetiletí. V roce 1990 začal vystupovat jako sólový umělec a nahrál celkem čtyři alba: A Summer Band, A Trick of Memory, The Meeting a Stage Left. Během své kariéry spolupracoval také s nejlepšími rockovými ikonami jako Paul McCartney, Jimi Hendrix, Phil Colins a další.

Více informací o koncertu i možnost nákupu vstupenek najdete tady →

Reklama

ZKW Automotive Engineering CZ s.r.o.

Katalog firem » Obchod

ZKW Automotive engineering CZ s.r.o. Vyvíjíme prémiové světelné systémy a elektronické moduly pro automobilový průmysl, utváříme tak vzhled a charakter motorových vozidel po celém svět...