Reklama

Pátek 17. května 2024, svátek má Aneta, venku je 11.9 °C

Drama a body na Long Beach: JJ Racing Team si přiváží cenné body do šampionátu

Sport

2.5.2024

Autor: jur

Virtuální závody na slavném okruhu Long Beach v rámci šampionátu Mercedes-Benz Virtual GP 2024 byly plné vzrušení a dramatických momentů pro JJ Racing Team, který soutěžil s vozy Mercedes AMG GT3 Evo. Kvalifikace i hlavní závod nabídl napínavé situace a vyžadoval strategické rozhodnutí od všech závodníků.

Foto: iRacing

Kvalifikace začala nečekaně, když trať začala osychat po dešti. František Kaštovský využil strategického okamžiku a přezul na suché pneumatiky, což mu zajistilo start z 8. pozice. Naopak Lukáš Uhlík měl smůlu, když lehce havaroval, což mu znemožnilo zajet rychlé kolo na suchu, a startoval tak až z 15. pozice.

Hlavní závod byl poznamenán několika haváriemi, které bohužel ovlivnily i závodníky JJ Racing Team. František Kaštovský obdržel za jednu z nich přísnou penalizaci, průjezd boxy, což ho poslalo až na 13. místo. Lukáš Uhlík se dokázal propracovat na 11. místo, přičemž si zajistil první body pro tým v této sezóně.

"Start závodu byl poměrně klidný, ale bohužel jsem byl zasažen v kolizi před sebou, což nás všechny zpomalilo. Poté jsem měl problémy s brzdovým pedálem, což mě stálo ještě další pozice. Doufám, že v dalších závodech budeme mít víc štěstí," komentoval závod František Kaštovský.

"Po startu jsem se snažil vyhnout kolizím v tlačenici na úzkém okruhu Long Beach. I přes incidenty jsem dokázal získat body a zůstat v závodě. Doufám, že tato zkušenost nám pomůže ve zbytku sezóny," dodal Lukáš Uhlík.

Následující závod Mercedes-Benz Virtual GP 2024 se koná na okruhu Okayama v Japonsku a to 21. května 2024, kde JJ Racing Team bude usilovat o další úspěchy ve virtuálních závodech. Vše můžete sledovat na Youtube kanále organizátora Virtual GP nebo na O2 TV Sport.

záznam závodu

jur

Reklama

Obuv HULMAN

Katalog firem » Obchod

Dámské i pánské letní boty Mustang.

Bestsellery i nové modely na prodejně i v e-shopu.

Obuv Hulman
Denisova 19
772 00 Olomouc
otevřeno Po-Pá-9-18 hod.
So - 09-12 hod.
www.obuv-mustang.cz