Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dopravu z Velkého Týnce do Olomouce zkomplikuje oprava betonových svodidel

Zprávy z regionu

25.6.2020

Autor: red

V pondělí 29. června se řidiči jedoucí do Olomouce od Velkého Týnce musí připravit na drobné komplikace v dopravě. Silničáři zde budou opravovat přilehlá betonová svodidla, čímž dojde k uzavření pravého jízdního pruhu.

Foto: ŘSD

"Na pondělí 29. června je naplánovaná oprava poškozených betonových svodidel podél ulice Týnecká v Olomouci. Zhotovitel provede zásah do stávajících zábran při pravém okraji silnice vedoucí od Velkého Týnce, respektive od Olympie či skladu Kauflandu do Olomouce," informoval mluvčí Ředitelství silnic a dálnic Miroslav Mazal.

Doplnil, že jde pouze o jednodenní událost, která by měla způsobit jen mírné omezení v dopravě. "Během oprav dojde k uzavření pravého jízdního pruhu směr Olomouc. Omezení bude označeno přechodným dopravním značením, zatímco motoristům zůstane volný průjezd protisměrem," uzavřel Mazal.

Reklama

Pivnice Radegast

Katalog firem » Restaurace, stravování » Pivnice

Jsme tankovna. Pivo z tanku má tu nejvyšší kvalitu zajištěnou skladováním a se stálou teplotou. Čepujeme: Radegast rázná 10° a Radegast ryze hořká 12° K pivu nabízíme: Tom's pizza - ...