Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 6.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dohrávka: Sigma má doma Slovácko, třetího v tabulce

Sport

5.4.2021

Autor: Petr Pelíšek

Uprostřed anglického týdne jsou fotbalisté SK Sigma Olomouc. V sedmi dnech odehrají tři utkání, první z nich už mají za sebou. V sobotu Hanáci doma prohráli s Pardubicemi, už zítra hrají zase doma, to bude proti Slovácku. A v sobotu je pak čeká cesta do Příbrami.

Zápas proti 1.FC Slovácko je dohrávkou třiadvacátého kola. To se uskutečnit nemohlo, jelikož celek z Uherského Hradiště měl nařízenou karanténu. Půjde o střetnutí devátého se třetím v tabulce. „Trenér Svědík odvádí vynikající práci. Má dobře poskládaný tým. Polovinu hráčů, kteří tam momentálně působí, jsem zažil ještě já. Osu týmu tvoří Kadlec, Hofmann, Daníček a Kliment, který je teď v dobré formě. Nesmím zapomenout ani na kraje hřiště, kde hrává Milan Petržela, který má za sebou úžasnou kariéru a pořád podává takové výkony, že patří mezi nejlepší hráče ligy, na druhé straně se pohybuje Navrátil. Ten má také svou kvalitu. K tomu ještě dobře pracují s odchovanci. Musíme se dobře připravit, protože nás nečeká nic lehkého,“ řekl klubovému webu Milan Kerbr mladší, který se minulý měsíc přesunul z pozice hráče do role asistenta trenéra Radoslava Látala.

Mimo hru jsou zranění obránce Michal Vepřek a záložník Lukáš Greššák, pauzu na jeden zápas za čtyři žluté karty má záložník David Houska.

Utkání SK Sigma Olomouc – 1. FC Slovácko se hraje v úterý 6. dubna od 16.30.

Jako hlavní rozhodčí byl delegován Petr Hocek, na pomezí mu budou asistovat Tomáš Mokrusch a Lucie Ratajová.

Jak nastoupí:
SK Sigma Olomouc: Mandous - Sladký, Hubník, Beneš, Zmrzlý - Zahradníček, González, Breite, Daněk, Hála - Nešpor. Trenér Radoslav Látal.
1.FC Slovácko: Nemrava - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Daníček - Petržela, Sadílek, Kubala, Jurečka - Kliment. Trenér Martin Svědík.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip