Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 13.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Do Sigmy přichází záložník Jan Vodháněl

Sport

26.7.2022

Autor: Petr Pelíšek

Do SK Sigma Olomouc přichází pětadvacetiletý záložník Jan Vodháněl. Po ukončení smlouvy s rakouskou Admirou Wacker se dohodl v Olomouci jako volný hráč na dvouleté smlouvě. Sigma o tom napsala na svém webu.

„Chtěli jsme ještě zvýšit konkurenci mezi krajními hráči, proto jsme prověřovali některé možnosti. Pak se naskytla příležitost angažovat Honzu. Českou ligou je z minulosti prověřený v Bohemce a naposledy hrával v Rakousku. Jsme rádi, že jsme se domluvili,“ řekl sportovní manažer SK Sigma Ladislav Minář. Smlouvu Vodháněl podepsal do léta 2024. „Momentálně řešíme administrativní věci. Uvidíme, jak rychle bude moct naskočit do zápasů,“ doplnil Minář.

Záložník Jan Vodháněl je odchovancem Mladé Boleslavi. Posléze působil také ve Vlašimi a nejvíce na sebe upozornil v dresu pražských Bohemians. V české lize nastoupil celkem do 56 zápasů a nastřílel pět gólů. Poslední sezonu strávil v rakouské Admiře Wacker. Po sestupu z nejvyšší soutěže se stal volným hráčem. „Byla to rychlá akce. Bavil jsem se s asistentem trenéra Saňákem, kterého znám z Mladé Boleslavi. Byl tam oboustranný zájem. Domluvili jsme podmínky a podepsali smlouvu,“ uvedl pětadvacetiletý fotbalista. „Chtěl bych hlavně pomoct týmu. Ať už góly, asistencemi nebo dobrými výkony. Osobní cíl mám hlavně zůstat zdravý, protože to je nejdůležitější, a pravidelně hrát,“ dodal Vodháněl.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Obuv HULMAN

Katalog firem » Obchod

Dámské turistické boty z kvalitní nubukové kůže, skvělá obuv i do terénu a na houby.

Celá podešev je přišitá ke svršku, nehrozí rozlepení. Další pozitivum je pohodlí a polstrovaná kožená stélka.
V nabídce více barev i modelů.

Obuv Hulman
Denisova 19
772 00 Olomouc
otevřeno Po-Pá-9-18 hod.
So - 09-12 hod.
www.obuvhulman.cz
www.obuv-mustang.cz