Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 4.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: výstava k výročí Olomouc.cz, outdoorové filmy i divadlo

Tipy a názory

16.10.2017

Autor: Zuzana Doleželová

Krásný podzimní víkend je za námi a čeká nás další týden pracovních povinností. Pojďme si ho zpříjemnit pěknými akcemi! I my pro vás jednu v posledních dnech intenzivně chystali ;)

I tahle fotka bude k vidění na naší výstavě. Přijďte se podívat do 1. patra Galerie Šantovka. I tahle fotka bude k vidění na naší výstavě. Přijďte se podívat do 1. patra Galerie Šantovka. Foto: Jan Procházka

Už v 11:00 se v 1. patře u lávky v Galerii Šantovka uskuteční slavnostní zahájení výstavy fotografií Jana Procházky k dvacetiletému výročí našeho portálu Olomouc.cz. Fotografií bude přesně dvacet a budou opravdu velké! "Vybrali jsme takový vzorek, spíš než na závažnost témat jsme dali na emoce," říká kolega Honza. A je to přesně tak. Výběr nebyl vůbec jednoduchý a spousta "pokladů" tak zůstalo i nadále ukryto v našem archivu. Ale myslíme, že se máte na co těšit! Výstava bude prodejní a veškerý výtěžek ve spolupráci s Dobrým místem pro život předáme potřebným. Protože nejen že děláme rádi naši práci, ale také rádi pomáháme. :)

Ve 14:00 dávají v kině Metropol Svěrákův film Po strništi bos. Vstupné je 70 korun. V 17:30 se pak můžete těšit na snímek Nemilovaní, který získal v Cannes Cenu poroty. Žeňa a Boris procházejí bolestným rozvodem. Pohromadě je drží už jen poslední starost, prodej bytu, jinak si oba zařídili nový život po svém. Žeňa si našla staršího bohatého muže, Boris čeká dítě s kolegyní z práce. Jejich dvanáctiletý syn Aljoša je spíš přítěží... Vstup je 120 korun.

Pokračuje také Mezinárodní festival outdoorových filmů. Za čtrnáct let své existence se stal největším filmovým soutěžním putovním festivalem nejen v České republice, ale také na světě. Je zaměřený na sporty i život s outdoorovou tematikou, na filmy dobrodružné, extrémní, adrenalinové, ale také cestopisné. Více informací o programu naleznete tady.

A vydat se můžete i do divadla. V Moravském jsou od 19:00 na programu Řecké pašije. Vstupenky koupíte tady. A v Divadle hudby se budou hrát Královny, rovněž od 19:00. Lísky za 200 korun seženete zde.

Ať už strávíte pondělí jakkoliv, užijte si ho! :)

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip