Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 10.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: varhanní koncert, Hradišťan i Allenovo Kolo zázraků

Tipy a názory

9.1.2018

Autor: Zuzana Doleželová

Úterý v Olomouci nabídne zajímavý hudební i filmový program. A chybět nebudou ani tradiční výstavy. Záleží na tom, čemu dáváte přednost. Podívejte se společně s námi, co se dnes chystá...

Kolo zázraků Kolo zázraků Foto: Premiere Cinemas

V 11:00 se koná komentovaná prohlídka výstavy Jozef Jankovič: Plynutí času. David Hrbek bude společně s účastníky hledat nové možnosti nasvětlení exponátů a zkoumat, zda a jak se mění jejich emocionální účinek na diváka.

V 16:00 se rozezní dominikánský kostel ve Slovenské ulici varhanním koncertem, který pořádá Konzervatoř evangelické akademie. Účinkují Karel Martínek, Jiří Stodůlka a Daniel Štědroň.

Jestli toužíte po odpočinku v kině, máme pro vás hned dva tipy. Premiere Cinemas láká od 18:00 na drama Kolo zázraků. Woody Allen se s novým filmem vrací do 50. let minulého století na Coney Island. V hlavních rolích se představí Kate Winslet, James Belushi, Juno Temple a také zpěvák Justin Timberlake. 

Kino Metropol hraje od 20:00 film Odnikud. V hlavní roli thrilleru Fatiha Akina o pomstě a spravedlnosti exceluje Diane Kruger, která získala na festivalu v Cannes cenu za nejlepší ženský herecký výkon. Život Katji se otřese v základech, když při bombovém útoku přichází o syna a manžela. Protože nechce žít dál s vědomím, že vrazi její rodiny chodí beztrestně po svobodě, rozhodne se jednat. Vstupné je 120 korun. Tenhle snímek vás dostane...

Pokud ale máte spíše rádi hudbu, neměli byste si nechat ujít novoroční koncert Hradišťanu s Jiřím Pavlicou. Koncert se koná v Redutě od 19:00. Zbývá posledních pár vstupenek, které koupíte tady.

Hezké úterý!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip