Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 19.7 °C

Dnešek: valentýnská dílnička, Numbers i Čekání před nebeskou bránou

Dnešek

12.2.2024

Lenka Šťastná

Víkend utekl jako voda a před námi je opět pondělí. Podívejte se, co přinese začátek pracovního týdne v Olomouci.. ;)

Kam zajít?

13:00 / Valentýnská dílnička / Knihovna města Olomouce (Brněnská)
14:00 / Valentýnská dílnička / Knihovna města Olomouce (Jungmannova)
17:00 / Setkání s homesharingem / Na partkách
17:30 / Jak využít svůj LinkedIn profil jako prodejní nástroj / Telegraph
18:30 / Numbers / Divadlo na cucky
19:00 / Čekání před nebeskou bránou / Divadlo Tramtarie
19:00 / Koncert Jaromíra Nohavici s hosty / kino Metropol

Veškeré akce, které se dnes konají, najdete v našem Kalendáři akcí →

Valentýn doslova klepe na dveře. Svátek zamilovaných nás čeká už ve středu a i když některé nechává chladnými, najdou se i tací, kteří usilovně přemýšlí, čím potěšit svou drahou polovičku. My jsme nezaháleli a připravili pro vás praktický článek s tipy, kam můžete vzít svou drahou polovičku na valentýnskou večeři

Kreativní valentýnské tvoření pro děti i dospělé chystá na dnešní odpoledne Knihovna města Olomouce. Od 13 do 17 hodin si můžete zamilovaná přáníčka vytvořit na pobočce knihovny v Brněnské ulici, od 14 do 16 hodin jsou pak všechny děti zvány na pobočku knihovny v Jungmannově ulici.

Pokud přemýšlíte, jak zviditelnit svou osobní značku mezi profesionály nebo jak podpořit firmu, ve které pracujete, tak se určitě v podvečer zastavte v Telegraphu, kde se od 17:30 dozvíte, jak využít svůj LinkedIn profil jako prodejní nástroj. Zjistíte, jak optimalizovat profil do podoby digitální vizitky, hledat a propojovat se se zajímavými kontakty a vytvářet vlastní obsah, který bude mít na síti úspěch. To vše vám vysvětlí Jan Kyselý, odborník na B2B marketing, konzultant a školitel se zaměřením na digitální technologie a sociální média.

Pondělní večer můžete strávit třeba na divadelním představení. Divadlo na cucky zve už v 18:30 na repertoárovou novinku - mezinárodně obsazenou inscenace Numbers. Multižánrový projekt, volně inspirovaný současným ukrajinským literárním dílem, přijel do Olomouce realizovat režisér Lex Shcherbakov a více informací se dočtete tady →

Tramtarie má v 19 hodin na programu tragikomedii Čekání před nebeskou bránou. Jan Ťoupalík a Jana Drgová se představí v hlavních rolích postav, které se na začátku příběhu dozví, že jim zbývá jen posledních pár týdnů života. A společně dojdou k tomu, že je rozhodně nehodlají strávit na nemocničním lůžku... Bohužel na dnešní večer již komedie hlásí vyprodáno, ale včas si můžete zajistit vstupenky na některou z dalších repríz. A doporučujeme neotálet, místa rychle ubývají. ;)

Hezké pondělí!