Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 5.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: uzavírka mostu na Komenského, Planeta Česko i Velký Gatsby

Tipy a názory

21.5.2018

Autor: Zuzana Doleželová

Po dvou dnech zaslouženého volna je tu opět pondělí. Podívejte se, co všechno nás dnes čeká. Vedle jedné velké nepříjemnosti také pár pozitivních a zajímavých akcí...

Foto: www.protipovodnovaopatreni.olomouc.eu

V rámci pokračujících prací na protipovodňových opatřeních došlo k uzavření mostu na Komenského ulici. Most je otevřen jen pro autobusy MHD a vozidla integrovaného záchranného systému, a to do 27. června. Veškeré potřebné informace, včetně objízdných tras, se dozvíte ZDE.

ve 14:00 můžete zajít do kina Metropol na první celovečerní film o české přírodě. Planeta Česko díky nejmodernějším technologiím zblízka ukazuje fascinující dobrodružství zvířat a rostlin žijících kolem nás. Vstup je 70 korun.

Divadlo Tramtarie láká v 19:00 na Velkého Gatsbyho. Ale jen pokud máte lístky, představení je vyprodané. Tady můžete sledovat, na kdy a na jaký titul jsou k dispozici volné vstupenky.

To Moravské divadlo zve v 19:00 na Three4Dance. Jedná se o komponovaný večer osobitých tanečních kreací, které vytvořili choreografové Noémi Kulcsár z Maďarska, Peter Dedinský ze Slovenska a šéf domácí baletní scény Robert Balogh. Vstupenky pořídíte tady.

Pokud byste raději zašli do kina, i pro vás máme tip - ve 21:30 dávají v Premiere Cinemas další díl slavné francouzské akční série v produkci Luca Bessona Taxi 5. Policista Eddy Maklouf má za úkol dostat skupinu italských lupičů, kteří řídí výkonná ferrari. Legendární bílé taxi se vrací do akce... Tenhle snímek je zárukou nenáročného večera.

Veškeré akce, které se dnes konají, najdete v našem Kalendáři.

Hezké pondělí!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

ALLE reality & development s.r.o

Katalog firem » Služby » Realitní kanceláře

Jsme tým, který se vyzná v realitách. Specializujeme se na developerské projekty, ale nabízíme komplexní služby, ať už se jedná o koupi, prodej, pronájem, správu nemovitosti, či investici. ...