Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 15.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: startuje Flora, Dvě noci na Karlštejně i charismatický Neal Black

Tipy a názory

26.4.2018

Autor: Zuzana Doleželová

Před námi je čtvrtek. Co všechno nabídne? Tak třeba začíná Flora. Pořadatelé slibují, že bude stát za to. A pak jsou na programu divadelní představení, pokračuje AFO, chybět nebude ani pořádná dávka kvalitní hudby.

Foto: Jan Procházka

Už dnes startuje jarní etapa mezinárodní květinové výstavy a zahradnického veletrhu Flora Olomouc 2018. Hlavní expozice s názvem Pugét pro Floru v pavilonu A se ponese v duchu oslav 60 let od první květinové výstavy. Další pavilony a venkovní prostory budou patřit veletrhu zahradní mechanizace Hortifarm či oblíbeným Jarním zahradnickým trhům. Brány Flory se otevírají v 09:00, zahájení proběhne v 10:30 na pódiu v pavilonu A. Vstup je 150 korun.

I dnes pokračuje Academia Film Olomouc. Nabídne celou řadu zajímavých projekcí, ale také přednášky, koncert a dokonce vernisáž. Kompletní program naleznete tady.

Moravské divadlo od 19:00 nabízí Othella. Slavný sugestivní příběh mouřenína benátského zpracoval do baletní podoby gruzínský skladatel, pedagog a dirigent Alexej Davidovič Mačavariani. Lístky koupíte zde.

To Divadlo na Šantovce nabízí zcela jiný zážitek. Od 19:00 tu bláznivou komedii Dvě noci na Karlštejně představí Divadlo Kalich. Hrají Igor Chmela, Václav Kopta, Lucie Benešová a Jana Bernášková. Vstupenky vás přijdou na 700 korun a pořídíte je tady.

A myšleno je i na hudební fanoušky. V rámci světového turné do Olomouce dorazí excelentní blues-rockový kytarista a charismatický zpěvák Neal Black. Koncert v Bounty Rock Cafe vypukne ve 20:00 a rozhodně stojí za to se sem vydat! Vstup je 299 korun.

Hezký den všem!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip