Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 9.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: pokračuje AFO, Richard Spaven Trio i Květy

Tipy a názory

25.4.2018

Autor: Zuzana Doleželová

Středa bude nabitá akcemi! Pokračuje festival Academia Film Olomouc, díky němuž je v centru města pořádně živo, konají se také zajímavé koncerty. A je toho ještě víc.

Richard Spaven Richard Spaven Foto: Facebook Richarda Spavena

53. ročník festivalu Academia Film Olomouc pokračuje i dnes velmi zajímavým, a hlavně pestrým programem. Čekají nás přednášky, projekce, ale také koncert a večer nesmí chybět afterparty. Podívejte se do programu, na co všechno ve středu zajít. Podrobné informace o festivalu, možnostech akreditace a rezervaci jednotlivých představení naleznete zde.

V 16:00 se můžete vypravit na exkurzi Po stopách olomouckých popelářů, která se koná v rámci festivalu Ekologické dny Olomouc. Sraz je u Tržnice, návrat zpět v 18:00. Na exkurzi je třeba přihlásit se e-mailem na info@slunakov.cz nebo telefonicky 585 388 206.

Od 20:00 nás čeká skvělá hudební nadílka v Jazz Tibet Clubu. Vystoupí tu Richard Spaven Trio. Jazz v jeho podání se mísí se vším od drum and bassu přes broken beat až po dubstep. Vstup na místě je 200 korun. Večer zahájí Carpet Cabinet, přední projekt mladé česko-slovenské jazzové scény, kombinující prvky funky, housu, hip-hopu, soulu, R'n'B a elektronické hudby.

Ve stejný čas se ve Velkém studiu Českého rozhlasu koná koncert brněnské kapely Květy, alternativní skupiny čerpající z mnoha hudebních žánrů. Vstupné vás přijde jako tradičně na 50 korun.

Veškeré akce, které se dnes konají, naleznete v našem Kalendáři.

Hezkou středu všem!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

Papírnictví Mgr. Riedl

Katalog firem » Obchod » Papírnictví, kancelářské potřeby

Zabýváme se prodejem kancelářských a školních potřeb, obalového materiálu, čistících a hygienických potřeb. KOH-I-NOOR / CENTROPEN / MAPED / SCHNEIDER / STAEDTLER / PILOT / PARKER / ...