Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 16.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: letní Flora, vyjížďka i filmy pod hvězdami

Tipy a názory

16.8.2018

Autor: Zuzana Doleželová

Čtvrtek. Den, který je pro mnohé příslibem blížícího se volna. Na co všechno se dnes můžeme v Olomouci těšit? Bude toho opravdu dost.

Letní Flora Olomouc

Foto: Jan Procházka

V 09:00 začíná letní etapa mezinárodní květinové výstavy a zahradnického veletrhu Flora Olomouc. Samotné slavnostní zahájení se pak odehraje o hodinu a půl později. Návštěvníci se mohou těšit vedle hlavní expozice s názvem Rozkvetlá léta i na bohatý odborný doprovodný program s přednáškami a poradnou. Chybět nebudou ani oblíbené trhy a zajít můžete také do exotických sbírkových skleníků či do rozária a botanické zahrady. Program naleznete tady.

Pokud byste si chtěli po práci trochu protáhnout tělo, vydejte se na tradiční pohodovou vyjížďku. Sraz na prodejně RideOn v 17:45. Návrat je naplánován zhruba ve 21:00. Trasa je vhodná pro začátečníky i pro rodiče s dětmi. Koloběžku si za poplatek lze zapůjčit. 

Vypravit se můžete i do kina. V Metropolu hrají od 20:00 snímek Léto o milostném trojúhelníku a především o mladých leningradských kapelách 80. let. Vstup je 120 korun.

To Letní kino Olomouc nabízí jinou podívanou - filmovou adaptaci úspěšného broadwayského muzikálu Chicago, v jehož hlavních rolích hrají Catherine Zeta-Jones, Renee Zellweger a Richard Gere. Promítat se bude od 21:15, na místě koupíte pivo i popcorn. Vstup je 80 korun.

V rámci Biografu pod hvězdami se na Korunní pevnůstce bude od 21:15 promítat francouzská komedie Oui, šéfe. Příjemný svižný film z kuchyně je variací na zápletku o outsiderovi, co zazáří. Jean Reno je navíc zárukou kvality. Dobrý tip na pohodový večer. ;) Prvních 30 diváků obdrží dobrotu zdarma a deky i podsedáky jsou k dispozici. Za lístek zaplatíte 70 korun.

Hezký čtvrtek!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

Obuv HULMAN

Katalog firem » Obchod

Dámské turistické boty z kvalitní nubukové kůže, skvělá obuv i do terénu a na houby.

Celá podešev je přišitá ke svršku, nehrozí rozlepení. Další pozitivum je pohodlí a polstrovaná kožená stélka.
V nabídce více barev i modelů.

Obuv Hulman
Denisova 19
772 00 Olomouc
otevřeno Po-Pá-9-18 hod.
So - 09-12 hod.
www.obuvhulman.cz
www.obuv-mustang.cz