Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 10.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: dětské dílny, nahatý Shakespeare i Přání k narozeninám

Tipy a názory

31.1.2023

Lenka Šťastná

Poslední lednový den je tady. Podívejte se, co se dnes chystá...

Kam zajít?

14:00 / Vločková dílna / Knihovna města Olomouce
16:00 / Ateliér 6+ | Vzácný dar / Muzeum umění
17:30 / Přání k narozeninám / kino Metropol
19:00 / Kabaret Nahatý Shakespeare / Divadlo Tramtarie
19:30 / Osm hor / kino Metropol

Veškeré akce, které se dnes konají, najdete v našem Kalendáři akcí →

Knihovna města Olomouce chystá pro děti na dnešní odpoledne tematické tvoření. Od 14 do 17 hodin si zde děti mohou vytvořit třpytivé papírové vločky, kterými knihovna následně ozdobí okna v dětském oddělení.

Muzeum umění láká od 16:00 na workshop pro děti od 6 let v doprovodu dospělé osoby s názvem Ateliér 6+. Tentokrát si děti vyzkouší doslova uměleckou práci s kovem. Rezervace na tessenyi@muo.cz

Odpoledne můžete strávit třeba v kině Metropol na české filmové komedii Přání k narozeninám. Komedie o jedné hodně bláznivé oslavě narozenin láká na celou plejádu českých hvězd v čele s Evou Holubovou, Jaroslavem Duškem, Tomášem Klusem, Veronikou Khek Kubařovou a dalšími.

Divadlo Tramtarie zve i dnes na pět nejslavnějších tragédií Williama Shakespeara v jedné divadelní komedii. Přesně takový je totiž Kabaret nahatý Shakespeare. Ten je ovšem tak populární, že většinou bývá vyprodaný. Ještě však zbývají poslední vstupenky na březnové představení tak neváhejte s nákupem. ;)

Večer pak od 20 hodin uvede kino Metropol italský snímek Osm hor. Film podle bestselleru Paola Cognettiho o hodnotě přátelství a hledání smyslu života ve stínu majestátních hor získal i Cenu poroty na festivalu v Cannes.

Hezké úterý!