Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 9.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Den otevřených dveří v TyfloCentru, trhy na náměstí i prodej obrazů pro dobrou věc

Tipy a názory

16.11.2017

Autor: Zuzana Doleželová

Před námi je poslední pracovní den tohoto týdne. To zní samo o sobě dobře, co říkáte? Ale než si začneme užívat prodloužený víkend, podívejte se společně s námi, co všechno se chystá v Olomouci. Málo toho není.

Foto: Jan Procházka

Už zítra se koná Galavečer Dobrého místa pro život. Ale už dnes můžete popřemýšlet nad tím, jestli byste nechtěli udělat někomu radost. Stále ještě prodáváme obrazy z výstavy Jana Procházky, kterou jsme pořádali k dvacetiletému výročí našeho portálu Olomouc.cz. Jeden obraz stojí 3 000 korun, a komu jsme se rozhodli pomoci, najdete v tomto článku. Jeho součástí je i katalog nabízených velkoformátových fotografií.

V TyfloCentru se už od 08:00 koná Den otevřených dveří. Ten připravili při příležitosti Dne nevidomých a zpestří jej beseda s nevidomými na téma Trapasy ze života, která proběhne v 10:00 a v 15:00. Příchozí se mimo jiné dozvědí, jak správně provázet nevidomého, kterému by chtěli například na ulici nabídnout pomoc.

Na Horním náměstí stále pokračují Svatomartinské trhy. Kromě tradičního mladého vína tu můžete ochutnat spoustu dobrot a ve stáncích nakoupit třeba dárkové předměty. V 15:00 tu bude vystupovat Musica Moravica. Program je zdarma.

Rušno bude i v divadlech. V Tramtarii v 19:00 opět hrají novou komedii Sex zadarmo nedostaneš. A bohužel. Skutečně nedostanete, pokud nemáte koupené lístky. Je totiž opět vyprodáno. A i když je máte, zjistíte, že tohle vážně není tak snadné téma. Víc prozrazovat nebudeme... V Moravském divadle je ve stejnou dobu k vidění Vzpoura nevěst. Vstupenky můžete koupit tady.

Veškeré akce naleznete v našem Kalendáři.


Krásný čtvrtek všem!


Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

Restaurant a pizzerie OLIS

Katalog firem » Restaurace, stravování » Pizzerie

Vynikající pizza v Olomouci, rozvoz zdarma, polední menu. Kvalitní suroviny jen v pizzerii Olis. Taneční večery každý pátek a sobotu.