Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 8.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Zaparkuj Fest, degustace vín i kino naslepo

Tipy a názory

26.6.2019

Lenka Šimková

Polovina týdne je tady! Těšit se můžete na degustaci vín, nebo na Zaparkuj Fest s koncertem a promítáním filmu Big Lebowski. Podívejte se, co všechno středa přinese..

KAM ZAJÍT?

17:00 / Pozdravy ze starých časů / Vlastivědná společnost muzejní
17:00 / Zaparkuj Fest! - Big Lebowski & Vadim Windy / Umělecké centrum UP
17:30 / Trabantem tam a zase zpátky / kino Metropol
18:00 / Řízená degustace Arcibiskupských zámeckých vín / U Kristýna
19:00 / Prostři mě! / Divadlo Tramtarie
19:00 / Giz Medium (Francie) / Letní kino - Klid v ruchu
20:00 / Kino naslepo / kino Metropol

Veškeré akce, které se dnes konají, najdete v našem Kalendáři akcí

Narozeniny dnes slaví spisovatel Ondřej Neff (*1945), český herec a moderátor Petr Svoboda (*1952), americký herec Chris O'Donnell (*1970) a americko-italská zpěvačka Ariana Grande (*1993).

Svátek má Adriana

Letní počasí si přímo říká o nějakou venkovní aktivitu. Pokud se nechystáte po práci vyrazit někam k vodě, tak můžete zajít třeba na Zaparkuj Fest! na parkánu Uměleckého centra Univerzity Palackého. Tentokrát se můžete těšit nejen na tradiční půjčovnu deskovek, sportovního vybavení a dek, ale také na koncert písničkáře Vadima Windyho a projekci kultovního snímku Big Lebowski! Chybět nebude ani ringo hřiště a skvělé občerstvení. Začíná se v 17:00, na koncert se těšte od 18:30 a projekce filmu se uskuteční kolem půl desáté. V 17:30 pak uvidíte v kině Metropol poslední výpravu žlutých trabantů napříč kontinenty. Film Trabantem tam a zase zpátky definitivně dokazuje, že není třeba drahých terénních vozů, aby člověk projel celý svět a zažil jeden z nejdojemnějších návratů. Vstupné je 130 korun a lísky koupíte tady. Pokud patříte k milovníkům dobrého vína, tak by vám určitě neměla uniknout řízená degustace Arcibiskupských zámeckých vín, která proběhne od 18:00 v Restauraci a pizzerii U Kristýna. Cena degustace je 300 Kč za osobu a zahrnuje ochutnávku a malé sousto, ale pozor - vstupenky je nutné předem zakoupit na baru restaurace. 

Jestli chcete strávit příjemný večer v divadle, tak v 19:00 můžete zajít třeba do Divadla Tramtarie na komedii z naší mediální současnosti, jejíž děj je zasazen do prostředí reality show. Na Prostři mě! překvapivě ještě zbývají vstupenky, takže neváhejte a budou vaše ;-) V areálu Letního kina - Klidu v ruchu na vás ve stejný čas čeká Giz Medium - akustický projekt sympatického punkového mladíka z Francouzské Marseille, který zahraje v doprovodu dvou muzikantů. A jestli chcete spíš do kina a máte rádi překvapení, tak ve 20:00 zajděte do kina Metropol, kde vás čeká Kino naslepo. Chvilku napětí před neznámým filmem vystřídá příjemný zážitek a zcela nová zkušenost. Vstupenky za 80 korun koupíte tady →

Hezkou středu!