Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 3.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Věra Martinová, Prachař, Taclík, Hrzánová i Zvonokosy

Tipy a názory

23.4.2018

Autor: Zuzana Doleželová

A je tu opět pondělí! Tento den nabídne v Olomouci i okolí spoustu kulturních zážitků - zajít můžete do divadla, na prohlídku i na koncert. A to není všechno, podívejte se sami...

Federer - Nadal Federer - Nadal Foto: Archiv pořadatele

Pondělí 23. dubna je Dnem melanomu. Nechte si zdarma vyšetřit znaménko na poliklinice AGEL, a to od 10:00 do 12:00, nebo pak od 13:00 do 15:00. Na prevenci bychom neměli zapomínat ;)

V 16:00
se vydejte na komentovanou prohlídku chrámu Panny Marie Sněžné. Sraz je před kostelem a průvodcem bude Ladislav Kunc.

Moravské divadlo zve v 19:00 na Zvonokosy. Brilantní satira na maloměšťácké mravy a pokrytectví je skandální kronikou malého městečka na jihu Francie v krajině vína Beaujolais. Tím hýbe postavení pisoáru v jeho centru... Vstupenky zakoupíte zde.

To Divadlo na Šantovce přivítá v 19:00 Jakuba Prachaře a Marka Taclíka v rolích Federera a Nadala - dvou nezničitelných hrdinů tak, jak je možná neznáte. Vstupné stojí 800 korun a lístky pořídíte tady.

Začínáme končit. Tak zní název představení, které hrají od 19:00 v kině Metropol. Jedná se o první společnou inscenaci Barbory Hrzánové a Radka Holuba pro Divadlo Kalich. Vstupenky seženete tady.

V Kulturním domě v Hlubočkách se od 20:00 uskuteční koncert Věry Martinové s kapelou. Lístky na místě vás přijdou na 300 korun. Do Hluboček se můžete vydat vlakem v 19:04, zpět jede osobák ve 22:48.

Veškeré akce, které se dnes konají, naleznete v našem Kalendáři.

Krásné pondělí!


Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

Lahůdky- Martinásek s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Lahůdky a speciality

Nabízíme teplá jídla, polévky, polední menu ... vše s rychlou obsluhou. Přímo z výroby denně čerstvé obložené chlebíčky, saláty, pomazánky, aspiky, obložené bagety a housky. P...