Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 5.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Velká hra, Star Wars i lyžovačka za rohem

Tipy a názory

10.1.2018

Autor: Zuzana Doleželová

A jsme v polovině týdne, je tu středa. Co se dnes v Olomouci chystá? Za relaxem se můžete vypravit do kina, aktivní odpočinek nabízejí lyžařská centra v okolí.... Stačí si vybrat.

Velká hra Velká hra Foto: Premiere Cinemas

Venku už je sice počasí jako na jaře, nenechme se však zmýlit. I když předpovědi meteorologů neslibují přívaly sněhu, pokud jste vášnivými lyžaři a do Alp se nechystáte, dobře si zalyžujete i nedaleko od Olomouce. Podívejte se do našeho přehledu sjezdovek, kde jsou vleky aktuálně v provozu.

Ještě dnes v 18:00 máte v Premiere Cinemas možnost navštívit snímek Kolo zázraků, do kterého získal Woody Allen ty nejlepší herecké hvězdy současnosti. V hlavních rolích excelují Kate Winslet, James Belushi, Juno Temple a Justin Timberlake. 

Za zhlédnutí stojí také hvězdně obsazený film Velká hra, jenž vypráví pravdivý příběh Molly Bloom, profesionální lyžařky, která se stala provozovatelkou tajných heren pro smetánku nejen z řad hollywoodských hereckých es, rockových hvězd a nejlepších pokerových hráčů, ale i vysoko postavených byznysmenů a mafiánů. Film začíná ve 20:10 v Premiere Cinemas.

Milovníci Star wars můžou zajít do kina Metropol, kde od 20:00 hrají snímek Poslední z Jediů. Postavy předchozího filmu Star Wars: Síla se probouzí spolu s legendárními hrdiny galaxie prožívají strhující dobrodružství, během kterých odhalí prastará tajemství Síly a šokující události z minulosti... Vstup je 130 korun a lístky koupíte tady.

A ve městě pokračují také mnohé výstavy. O expozicích, které je možné navštívit, se dozvíte více v našem Kalendáři akcí.

Příjemný den!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

Dermatologická praxe s.r.o. - MUDr. Jaroslav Urbánek

Katalog firem » Zdravotnictví » Kožní ordinace

Nabízíme služby v oblasti dermatologie, lymfologie, dermatochirurgie, flebologie a v estetické medicíně. Kromě komplexní diagnostiky a léčby kožních nemocí provádíme vyšetření a odstraně...