Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 15.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Churchill, Vinobraní i něžný muž

Tipy a názory

15.1.2018

Autor: Zuzana Doleželová

A máme tu pondělí. Venku už se konečně trochu ochladilo, takže to začíná připomínat leden. Jestli se ale toužíte spíš zahřát, máme pro vás pár tipů, kam se vydat. :) Podívejte se sami, co všechno se v Olomouci koná...

Po stopách něžného muže Po stopách něžného muže Foto: Jan Procházka

Pokud máte dnes volno a chcete si trochu protáhnout tělo na čerstvém vzduchu, vydat se můžete do jednoho z lyžařských středisek v okolí. Podívejte se do našeho Přehledu sjezdovek, kde se aktuálně jezdí.

A zkrátka nepřijdou ani milovníci divadla. V Moravském hrají od 19:00 Vinobraní. V této operetě Oskara Nedbala se přeneseme do Chorvatska... Lístky pořídíte tady. To Divadlo Tramtarie vás vezme Po stopách něžného muže, rovněž v 19:00. V hlavní roli této komedie ze současnosti vystupují tři muži, kteří se jednoho dne náhodně potkají na bazénu. A ačkoliv je každý z nich zcela rozdílného založení, nakonec je sblíží společné téma, a tím jsou trable s ženami.... Ale bohužel  - jestli nemáte doma vstupenky, máte smůlu. Představení je vyprodané.

Máme tip i pro fanoušky hudby. J. Brahms, B. Martinů, A. Messager - takový je program koncertu Moravské filharmonie, který začíná v 19:00. Vstupenky pořídíte před koncertem.

Jestli si ale raději toužíte zajít do kina, i pro vás máme program. Od 20:00 dávají v kině Metropol Nejtemnější hodinu. Gary Oldman se představí jako Winston Churchill v příběhu o muži, který se nevzdal, i když okolnosti stály proti němu. V roce 1940 se blížila německá invaze do Anglie a britský premiér měl domluvit podmínky příměří. Místo toho slavnou řečí zburcoval národ k boji. Stojí za vidění. Vstup je 130 korun.

Hezký den!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

Obuv HULMAN

Katalog firem » Obchod

Dámské turistické boty z kvalitní nubukové kůže, skvělá obuv i do terénu a na houby.

Celá podešev je přišitá ke svršku, nehrozí rozlepení. Další pozitivum je pohodlí a polstrovaná kožená stélka.
V nabídce více barev i modelů.

Obuv Hulman
Denisova 19
772 00 Olomouc
otevřeno Po-Pá-9-18 hod.
So - 09-12 hod.
www.obuvhulman.cz
www.obuv-mustang.cz