Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 5.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Stavotech, divadlo, cestopárty, dokumenty i závěr Prix Bohemia Radio

Tipy a názory

22.3.2018

Autor: Zuzana Doleželová

A máme tu čtvrtek. Podle všeho nás dnes čeká pořádná porce akcí. Na své si přijdou jak milovníci muziky, tak také divadelní a filmoví nadšenci. A končí Prix Bohemia Radio. Je toho však mnohem víc...

Život s krajtou Život s krajtou Foto: Archiv pořadatele

Jeden svět pokračuje další porcí dokumentárních filmů a nabídne i zajímavý doprovodný program. Od 15:00 doporučujeme snímek Teorie rovnosti, který dávají v kině Metropol, od 16:00 máte možnost vidět v Divadle na cucky Za hranicemi možností. V 17:00 začíná v Divadle hudby film Hranice práce a za zhlédnutí stojí také dokument Zeptejte se sexperta. Ten promítají v 18:30 v kině Metropol. Lístky na filmy stojí 80 korun. Ve 21:00 se pak v Jazz Tibet Clubu koná koncert brněnské kapely Ghost of You. Vstupné je dobrovolné.

Pokud máte rádi divadelní představení, neměli byste si nechat ujít Sluhu dvou pánů od 19:00 v Moravském divadle. Lístky seženete tady. To Divadlo na Šantovce zve na klaunskou one-man show o životě osamoceného úředníka, který doma žije se svojí krajtou. Pro pražskou La Fabriku připravil David Prachař spolu se svým synem Jakubem režisérskou prvotinu s dnes už nevídaným živým hudebním doprovodem. Život s krajtou startuje v 19:00, lístky pořídíte tady.

Všechny cestovatele nebo zkrátka jen ty, kteří milují daleké země, potěší přednáška o Gruzii, která se uskuteční od 17:00 v Knihovně města Olomouce.

Pokud stavíte nebo rekonstruujete, pak se vydejte na Stavotech. Ten se koná až do soboty na Výstavišti Flora. Více informací se dozvíte v článku.
 
A dnes také končí festival Prix Bohemia Radio, který Olomouc hostila potřetí za sebou. Vedle zajímavých poslechů a workshopů se uskuteční muzikoterapie. Ta proběhne od 14:30 v palmovém skleníku na Výstavišti Flora. Vstup je zdarma. Podrobný program závěrečného dne festivalu naleznete zde.

Hezký čtvrtek všem!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

MOTO MORAVA s.r.o.

Katalog firem » Auto - moto » Autosalony

Autorizovaný dealer zn. Opel. Servis, prodej náhradních dílů. Autopůjčovna, prodej a výkup použitých vozů.