Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 1.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Sex zadarmo nedostaneš, Kupec benátský, Obecná škola i koncert Anny K.

Tipy a názory

27.6.2019

Lenka Šimková

Čtvrtek je takový malý pátek. Ještě než si ale začneme dělat plány na nadcházející dny volna, pojďme se společně podívat, co přinese dnešní den v Olomouci a okolí. Málo toho totiž nebude...

KAM ZAJÍT?

17:30 / Klimt & Schiele: Erós a Psyché / kino Metropol
19:00 / Aztécký kalendář / Nová Akropolis
19:00 / Sex zadarmo nedostaneš / Divadlo Tramtarie
19:00 / Kupec benátský / Moravské divadlo
19:00 / Anna K. / Zámek Čechy pod Kosířem
20:30 / Yesterday / kino Metropol
21:30 / FILM - Obecná škola / Letní kino

Veškeré akce, které se dnes konají, najdete v našem Kalendáři akcí

Narozeniny dnes slaví režisér Jan Hřebejk (*1967), česká zpěvačka Dasha (*1981), americký herec Tobey Maguire (*1975) a britský herec Matthew Lewis (*1989), známý jako Neville Longbottom z Harryho Pottera.

Svátek má Ladislav

Už v 17:30 můžete zajít do kina Metropol na zajímavý snímek Klimt & Schiele: Erós a Psyché, který vypráví obrovském talentu, snech, ale i skandálech a posedlostech dvou proslulých malířů Gustava Klimta a Egona Schieleho. Oba dva jsou synonymem "zlaté éry" Vídně a oba dva způsobili ve výtvarném světě revoluci. Vstupné je 100 korun a lístky seženete tady. Pokud ještě před začátkem divadelních prázdnin chcete stihnout nějaké to představení, tak můžete zajít třeba do Moravského divadla na nejnovější inscenaci Kupec benátský. Vstupenky na slavnou divadelní hru Williama Shakespeara ještě jsou a koupíte je tady. A nebo ve stejný čas zajděte do Divadla Tramtarie na nekompromisní, provokativní a lehce nahořklou komedii Sex zadarmo nedostaneš. Ta je přístupná od 18 let a vstupenky ještě jsou, tak neváhejte ;-)

Zámek v Čechách pod Kosířem dnes zahajuje sezonu open air akcí v zámeckém parku a od 19:00 se tak můžete těšit na koncert zpěvačky Anny K. Vstupenky za 320 korun koupíte přímo v zámku, na pokladně Vlastivědného muzea nebo online. A pokud máte rádi písničky skupiny Beatles (a taky filmové komedie), tak zkuste ve 20:30 zajít do kina Metropol na novinku Yesterday. Ta vypráví o neúspěšném kytaristovi, který chce pověsit kytaru na hřebík, ale pak přijde zásadní změna. Ze dne na den se stane jediným člověkem na zemi, který si pamatuje písničky skupiny Beatles a rozhodne se toho pořádně využít. Jestli je to dobrý nápad zjistíte v kině. A nebude chybět ani večerní projekce v Letním kině. Tentokrát vás čeká český film Obecná škola a začátek promítání je plánován na 21:30, ale může se mírně zpozdit z důvodu čekání na nezbytné setmění.

Hezký čtvrtek!