Reklama

Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej, venku je 19 °C

Dnešek: Partička, Fat cabaret a Ženy, držte huby!

Tipy a názory

22.4.2024

Lenka Šťastná

Víkend utekl jako voda a před námi je opět pondělí. Podívejte se, co všechno přinese začátek nového pracovního týdne v Olomouci... ;)

Kam zajít?

14:00 / Jarní dekorace / Knihovna města Olomouce (Jungmannova)
17:00 a 19:00 / Partička / kino Metropol
18:30 / Vstup zakázán / Divadlo na cucky
18:30 / Ženy, držte huby! / Central
19:00 / Fat cabaret: lásky, strach a zen nekonfekčních žen / Divadlo Tramtarie
20:00 / Chybění + diskuse s tvůrci / Telegraph

Veškeré akce, které se dnes konají, naleznete v našem Kalendáři akcí →

Hned dvakrát dnes rozesměje olomoucké kino Metropol oblíbená televizní Partička. První představení je naplánované na 17:00, to druhé na večerních 19:00. Těšit se můžete na Michala Suchánka, Richarda Genzera, Michala Novotného, Jakuba Koháka a Luďka Staňka. Dokonce zbývají ještě vstupenky na oba časy, tak neváhejte!

Divadlo na cucky zve už v 18:30 na inscenaci Vstup zakázán. Hra pojednává nejen o vojenském újezdu Libavá, ale i o obecném vnímání armády a obrany státu. První část představení se odehraje v Divadle na cucky, poté herci i s diváky zamíří do Krytu civilní obrany v Bezručových sadech, kde bude představení pokračovat.

Večer můžete strávit i na divadelním představení s provokativním názvem Ženy, držte huby! Osud kunsthistoričky Růženy Vackové a především duchovní sílu, s níž snášela bezmála šestnáctileté komunistické vězení, nekonvenčně přibližuje inscenace divadelního spolku Jedl a vidět ji můžete od 18:30 v Centralu. 

Divadlo Tramtarie vás v 19 hodin vezme na dobrodružnou a krutě vtipnou plavbu na vlnách nekonečných diet, nesplněných novoročních předsevzetí, módních trendů i mindráků z hodin tělocviku. To je představení Fat cabaret: lásky, strach a zen nekonfekčních žen, ovšem pokud nemáte vstupenky, tak vás moc nepotěšíme. Hra je natolik populární, že bývá často vyprodaná. S předstihem si však už nyní můžete zajistit lístky na květnové reprízy →

Hezké pondělí!