Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 10.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Nohavica, flamenco i Tři billboardy kousek za Ebbingem

Tipy a názory

23.1.2018

Autor: Zuzana Doleželová

Před námi je úterý. Jaké bude v Olomouci? Dít se toho bude opravdu dost, stačí si jen vybrat. Podívejte se společně s námi, co všechno se ve městě koná...

Vybojuje film Tři billboardy kousek za Ebbingem Oscara? Vybojuje film Tři billboardy kousek za Ebbingem Oscara? Foto: Premiere Cinemas

v 15:00 nebo potom ještě v 17:00 si budou moci děti i jejich rodiče a obecně fanoušci Jarka Nohavici vychutnat hodinový koncert s názvem Tři čuníci. Koncert se koná v U-klubu a vedle oblíbeného písničkáře se tu představí také Robert Kuśmierski na klávesy a akordeon. Ale bohužel - jestli nemáte lístky, máte smůlu. Oba koncerty jsou vyprodané.

Pozvání na skleničku Vladimíra Hrabala přijal dnes od 18:30 literární historik Jiří Fiala. Debata proběhne v Cafe 87. Za vstupné zaplatíte 50 korun.

Do Moravského divadla můžete zajít v 19:00 na operetu Netopýr. Vstupenky pořídíte tady. Tato opereta vídeňského skladatele Johanna Strausse právem patří k nejhranějším a nejkrásnějším světovým operetám. Přijďte si ji užít i vy.

Rovněž v 19:00 vás čeká úplně jiný zážitek. V Divadle na cucky se představí žhavé flamenco - La Plazuela. Gonzalo Franco (kytara, zpěv) a Adriana Puoy (flamenkové tance) jsou přední představitelé flamenka v Uruguayi. Jejich styl je neopakovatelný a jedinečný. Stojí za vidění. :)

A zajímavý program nabízí také Premiere Cinemas. Od 21:20 dávají snímek Tři billboardy kousek za Ebbingem. A anotace zní slibně: "Mildred Haynesové (Frances McDormand) zavraždili dceru. A protože se vyšetřování už několik měsíců bezvýsledně vleče, rozhodne se jednat. U vjezdu do města vylepí na tři billboardy velmi kontroverzní vzkazy adresované váženému šéfovi místní policie (Woody Harrelson).Tímto nezvyklým činem začíná bitva mezi Mildred a zástupci zákona..." Film získal ocenění na festivalech v Benátkách a Torontu a je považován za jednoho z adeptů na blížící se Oscary.

Hezké úterý všem!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

AUTOSERVIS JAROSLAV NEVŘELA

Katalog firem » Auto - moto » Autoservisy, opravny

Sídlíme v objektu Auto Kelly, což je nespornou výhodou v rychlém dodání náhradních dílů pro všechny typy vozidel. Díky tomu jsme schopni běžné opravy řešit na počkání, bez před...