Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 4.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Mikuláš, Terapie sdílením i Vašo Patejdl s vánočním koncertem

Tipy a názory

5.12.2022

Lenka Šťastná

Mikulášské pondělí je tady! Podívejte se, co všechno se dnes chystá v Olomouci...

Kam zajít?

10:00 / Vánoční trhy / Horní a Dolní náměstí a Tržnice
17:00 / Tomáš Štěpán: hledání té pravé Afriky / ZRUŠENO / Vědecká knihovna
19:00 / Terapie sdílením Reset / Divadlo na Šantovce
19:00 / Válka Roseových / Divadlo Tramtarie
20:00 / Vašo Patejdl - Vánoční koncert / kino Metropol

Veškeré akce, které se dnes konají, najdete v našem Kalendáři akcí →

Vánoční trhy jsou v Olomouci v plném proudu a dnešní den vám na nich zpříjemní Mikulášská nadílka. Od 17 hodin se pak s dětmi můžete na pódiu těšit na Zpívánky strýčka Líčka. 

Pokud jste se těšili na to, že dnes objevíte tu pravou Afriku, tak vás musíme zklamat. Přednáška Tomáše Štěpána ve Vědecké knihovně je zrušená a náhradní termín proběhne pravděpodobně v dubnu příštího roku.

Pondělní večer můžete strávit třeba v Divadle na Šantovce, které láká na Terapii sdílením. Ester Geislerová a párový terapeut Honza Vojtko budou společně s vámi hledat rovnováhu, jak žít v digitálním světě a používat technologie tak, aby neovládaly náš život víc, než si sami vědomě přejeme. Začátek je v 19 hodin a poslední vstupenky koupíte tady →

Divadlo Tramtarie zve ve stejný čas na nejnovější inscenaci Válka Roseových. Divadelní adaptace kultovní filmové komedie s Michaelem Douglasem, Kathleen Turnerovou a Danny DeVitem je ovšem tak populární, že hlásí vyprodáno, a to na všechny reprízy do konce roku.

Kromě divadla si dnes večer můžete vychutnat i skvělý hudební zážitek. Od 20 hodin vystoupí v kině Metropol Vašo Patejdl se svým vánočním koncertem. Legendární slovenský hudebník, skladatel a zpěvák a jeden ze zakladatelů skupiny Elán přiveze do Olomouce své největší hity. Vstupenky ještě jsou a koupíte je tady →

Hezké pondělí!