Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 7.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Marie Doležalová, Jitka Molavcová i Jiří Suchý

Tipy a názory

22.5.2018

Autor: Zuzana Doleželová

Před námi je úterý. Podívejme se společně, co všechno se dnes v Olomouci koná. Bude toho hodně. Zajít můžete do divadla, do kina, nebo na koncert.

Pension pro svobodné pány Pension pro svobodné pány Foto: Archiv pořadatele

Divadlo na Šantovceod 19:00 na programu komedii Divadla Palace Pension pro svobodné pány, odehrávající se v pokoji jednoho pensionu, kam si nájemník přivede slečnu, čímž poruší upjaté předpisy domovního řádu. V hlavních rolích se představí Marie Doležalová, Patrik Děrgel a Lukáš Příkazký. Vstupné je 750 korun a lístky pořídíte tady.

Pokračuje Dvořákova Olomouc. V 19:00 se můžete těšit na slavné árie z oper Bedřicha Smetany, Leoše Janáčka a Antonína Dvořáka v podání Adama Plachetky. Ten účinkuje na předních světových pódiích, je členem vídeňské opery, hostuje i v Metropolitní opeře v New Yorku. Koncert se uskuteční v Redutě, vstupné je 400 korun.

Pokud máte rádi Jitku Molavcovou a Jiřího Suchého, pak zajděte v 19:00 do kina Metropol. Ti vyjeli na společné narozeninové turné za doprovodu orchestru divadla Semafor pod vedením Jiřího Svobody. V programu zazní všechny známé písničky ze zlaté éry divadla Semafor. Hostem koncertu bude Michal Malátný ze skupiny Chinaski. Lístky pořídíte zde.

A máme tip také pro milovníky psychologických dramat - v Premiere Cinemas dávají od 20:20  Tiché místo. V hlavních rolích exceluje manželská dvojice John Krasinski a Emily Blunt.

Veškeré akce, které se dnes konají, naleznete v našem Kalendáři

Krásné úterý!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA „ŽEROTÍN“ Olomouc

Katalog firem » Kultura a umění » Umělecké školy

„Kvalita, zázemí, tradice…“ Při soutoku řek Moravy a Bystřičky v objektu bývalých kasáren, kde se v minulosti ozýval zvuk těžkých vojenských bot a hlasitých povelů, sídlí od roku ...