Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 5.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Malina Brothers i Cizinec ve vlaku

Tipy a názory

24.1.2018

Autor: Lenka Šimková

A jsme v polovině týdne! Středa v Olomouci nabídne hudební zážitky, divadelní i filmovou podívanou, nebo třeba komentovanou prohlídku výstavy Bydlet spolu/České kolektivní domy. Vyberte si ten pravý zážitek pro vás!

Foto: archiv pořadatele

v 16:30 můžete zajít do Muzea moderního umění na komentovanou prohlídku výstavy  Bydlet spolu/České kolektivní domy. Výstava mapuje kolektivní domy v Česku a Československu a jejich proměny v čase až po náhled budoucnosti. Výstavu vám během komentované prohlídky přiblíží sám autor Hubert Guzik. Vstup je zdarma.

Divadlo na Šantovce pro dnešní večer nabízí vystoupení kapely  Malina Brothers, ve které se sešla „supergroup“ české folkové a country hudby: banjista Luboš Malina (Druhá tráva), kytarista Pavel Malina (ex. Druhá tráva, Žalman...), houslista Josef Malina (Jimmy Bozeman & the Lazy Pigs) a kontrabasista Pavel Peroutka (Spirituál kvintet). Na jejich koncert se můžete těšit v 19:00 a vstupenky zakoupíte zde.

Ve stejný čas nabízí koncertní vystoupení i Divadlo na cucky. V rámci propagace nového alba Něžné kreveprolití zavítá do divadla legenda české alternativní scény Slávek Hamadák se svým sólovým hudebním projektem Eskamoter and Echo Orchestr. Rezervace vstupenek zde. Milovníci divadelních představení se pak mohou těšit rovněž v 19:00 na Zkrocení zlé ženy, které se hraje v Moravském divadle. Vstupenky zakoupíte zde.

A na závěr večera troška napětí s Cizincem ve vlaku. Pravidelná a úplně běžná cesta vlakem z práce domů se pro Michaela (Liam Neeson) zničehonic promění v pulsující a napínavý závod o život. Musí ve vlaku najít někoho, kdo tam nepatří. Když neuspěje, přijde o rodinu, pokud uspěje, dostane odměnu. A jak to dopadne? To zjistíte od 20:30 v kině Metropol.


Krásný den!

Autor článkuLenka Šimkovásimkova@olomouc.cz

Lenka Šimková
Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941