Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Lukáš Hejlík, Skrytá válka i Sluha dvou pánů

Tipy a názory

22.2.2018

Autor: Zuzana Doleželová

Čtvrtek už dává tušit, že volno je takřka za rohem. Ještě než ale začnete plánovat, co podniknete o víkendu, podívejte se, co přinese dnešní den v Olomouci. Málo toho totiž není.

Lukáš Hejlík dnes v Divadle na Šantovce ve 20:00 Lukáš Hejlík dnes v Divadle na Šantovce ve 20:00 Foto: Archiv pořadatele

ve 14:00 můžete zajít do kina Metropol na film Kolo zázraků. Přenesete se do 50. let minulého století na Coney Island, do rodiny, která zrovna neprožívá nejlepší chvíle... Vstup je 70 korun.

Velmi zajímavý program nabízí kino Metropol od 17:30. Snímek Hora vznikl jedinečnou filmovou a hudební spoluprací mezi Australským komorním orchestrem a režisérkou Jennifer Peedomovou a je jakousi analýzou naší posedlosti nejvyššími vrcholky. Za lístek zaplatíte 120 korun. A ve 20:00 vás čeká hvězdně obsazené drama Stevena Spielberga natočené podle skutečných událostí. Film Akta Pentagon: Skrytá válka líčí příběh novinářů deníků The Washington Post a The New York Times, kteří zveřejnili tajnou zprávu označovanou jako Pentagon Papers o angažovanosti americké vlády během války ve Vietnamu. Vstupné je 130 korun.

Jestli dáváte přednost raději divadlu, vyrazte do Moravského. Tady hrají od 19:00 oblíbenou a známou komedie slavného italského dramatika Goldoniho Sluha dvou pánů, která vychází z tradičních námětů a masek komedie dell´arte a je stále aktuální. Vstupenky na představení koupíte tady.

Divadlo na Šantovce zve ve 20:00 na Listování Lukáše Hejlíka A taková to byla láska. Odejít, nebo zůstat? Kdo z nás to ve vztahu někdy neřešil? Lístky na oblíbené scénické čtení pořídíte tady.

Hezký den všem!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip