Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Leif de Leeuw Band, výstavy i pohoda v kině

Tipy a názory

21.2.2018

Autor: Zuzana Doleželová

A jsme v polovině týdne. Jaká bude středa v Olomouci? Rozhodně plná akcí. Navštívit můžete některou z výstav, v Bounty se zase chystá skvělý koncert. A nebo si můžete odpočinout v kině.

LEIF DE LEEUW BAND LEIF DE LEEUW BAND Foto: Archiv pořadatele

Jan Procházka s Klárou Pomajbíkovou tvoří duo Walkers on the moon. Dvacítka jejich černobílých ručně vyvolaných snímků pod názvem Dialogy ve stínu je k vidění v Kafe jak lusk do konce března. Zajděte se mrknout a dejte si k tomu skvělou kávu. ;) Všechny výstavy, které ve městě probíhají, najdete v našem Kalendáři akcí.

Kino Metropol hraje od 17:30 poslední film světově uznávaného herce Miroslava Švankmajera Hmyz. Od 20:00 si pak můžete zajít na snímek Prezident Blaník. Vstupenky za 130 korun pořídíte tady.

V 18:00 přijede ředitel organizace Člověk v tísni debatovat s olomouckou veřejností na téma vývoje humanitární pomoci a rozvojové spolupráce. Akce se koná v Muzeu umění a vstup je zdarma.

A nebo si vychutnejte večer v Moravském divadle. Od 19:00 je na programu Rodinná slavnost. Na vlastní oči se přesvědčíte, že oslava kulatin nemusí skončit jen kocovinou...

Jedna z nejnadanějších kapel Holandska, Leif de Leeuw Band, v čele s dvacetiletým blues rockovým kytaristou a skladatelem, vítězem Dutch Blues Challenge 2014, přijede do Bounty Rock Cafe. Na koncertě, který startuje ve 20:00, zazní nejen blues, rock, ale také funk i fusion. Vstup je 349 Korun. Přijďte, stojí to za to!

Hezký den!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

ART RUBIKON

Katalog firem » Kultura a umění » Společenské a kongresové sály

ART RUBIKON z.s. sdružuje členy se zájmem o umění, řemeslné a technologické obory, pořádá neformální edukační programy pro různé cílové skupiny, včetně dětí a seniorů. Spolek vznikl...