Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 15.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Laďa Kerndl, Už nikdy sám nebo Liga proti nevěře

Tipy a názory

14.12.2017

Autor: Jan Procházka

Máme tu čtvrtek. Jaký bude? Teploty kolem pěti stupňů, na náměstí k punči zahraje Laďa Kerndl a zajímavý program nabízejí i divadla.

Vánoční trhy jsou v plném proudu. K punči patří nejen setkávání s přáteli, ale také trocha muziky. Na pódiu se dnes kromě skupiny Mladá krev a žerotínského big bandu představí i známý zpěvák Laďa Kerndl. Tak třeba si ho vychutnáte.
Už nikdy sám! Tak  se jmenuje představení Divadla na cucky, které se na nové scéně na Dolním náměstí bude hrát dnes večer. Citujeme anotaci: "Groteskní příběh tří osamělých lidí, kteří se společně ocitli v jednom pokoji. Jsou nebo nejsou sami? Jaká je jejich role ve společnosti, v životě jiných lidí a v jejich vlastních životech? Návod na to, jak se elegantně zbavit samoty. A nebyla by samota vlastně nejpohodlnější?" 
Komedie se bude hrát i v Divadle na Šantovce. Tam se mimo jiné představí Michaela Kuklová a Ivo Šmoldas v představení s názvem Liga proti nevěře. I zde anotace: "Komedie s detektivní zápletkou, tak by se dala charakterizovat tato divadelní inscenace – žena a její milenec, vracející se manžel, další žena hledající svého manžela. Je to ten původní milenec nebo není? Manžel je prý v koupelně – mrtev! Dá se utéci z třetího patra? Dá se vraždit žehlicím prknem? Vejde se milenka do krbu? A nezbláznili se všichni náhodou…"
Tak krásný čtvrtek!

Jan Procházkaprochazka@olomouc.cz

Reklama

JEHLA centrum s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Podlahy

- Více než 25 let zkušeností. - Kompletní sortiment podlah - koberce, vinylové podlahy, PVC podlahy, Laminátové podlahy. - Interiérové dveře Porta - Pokládka a realizace všech nabízen...