Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 5.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Kolbaba, The Bad Plus, Bůh je DJ i Hoří, má panenko

Tipy a názory

17.4.2018

Autor: Zuzana Doleželová

Před námi je další dubnové úterý! Přinese spoustu kulturních zážitků, stačí si jen vybrat podle vlastního vkusu nebo aktuální nálady. Podívejte se společně s námi, na co a kam můžete zajít...

Foto: Jiří Kolbaba / archiv pořadatele

Ještě nedávno putovali Himálajem pouze poutníci a pašeráci. Nyní je tradiční asijská země otevřená všem sportovně naladěným srdcařům. Nechte se provést vysokohorským trekem zkušeným cestovatelem Jirkou Kolbabou. Beseda Nepál se koná od 18:00 v kině Metropol. Ale bohužel - jestli nemáte vstupenku, máte smůlu. Oblíbená diashow je vyprodaná. 

Ve stejný čas si lze užít neopakovatelnou divadelní performanci vznikající až přímo na jevišti bez předem určeného záchytného bodu. To a ještě víc nabízí Imprassionismus v divadle K3 v Uměleckém centru UP. Herecko-improvizační trio IMPRA tvoří dva herci (Hanny Firla a Ondřej Král) a multiinstrumentalista (Igor Ochepovsky) a stojí to za to. Vstup je 100 korun.

Moravské divadlo má na programu od 19:00 Rodinnou slavnost. Můžete se během více než dvou hodin přesvědčit o tom, že se idylický život dobře postavené dánské rodiny lze během jednoho narozeninového proslovu změnit v noční můru, ze které se nelze probudit. Vstupenky koupíte tady.

Rovněž v 19:00 hrají v Divadle na cucky velmi zajímavý počin bratislavského Divadlo DPM - Bůh je DJ. On a Ona se rozhodli žít na očích veřejnosti, povýšit každodenní život na reality show. Dobře ale vědí, že publiku musí předhodit něco zajímavějšího než jen harmonickou stabilitu každodenních rituálů zamilovaného páru, a tak se spouští "hra". Provokativně nebezpečná... Lístky za 170 korun rezervujte zde.

A potěšíme i fanoušky muziky. V Jazz Tibet Clubu od 20:00 vystoupí američtí The Bad Plus. Za vstupenky zaplatíte na místě 400 korun. Více o této kapele se dočtete tady

A den můžete zakončit v kině. Na počest zesnulého režiséra Miloše Formana promítá ve 21:00 kino Metropol legendární snímek Hoří, má panenko. Vstupné je symbolických 50 korun.

Veškeré akce, které se dnes konají, naleznete v našem Kalendáři.

Hezké úterý všem!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941