Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Iva Janžurová, Don Pasquale i Hastrman

Tipy a názory

18.6.2018

Autor: Zuzana Doleželová

A máme tu zase pondělí! O víkendu s konala opravdu velká spousta akcí, a tak dnešek bude po právu odpočinkovější. Podívejte se, co s v Olomouci koná.

Báječná neděle v parku Crève Coeur Báječná neděle v parku Crève Coeur Foto: Archiv pořadatele

ve 14:00 dávají v kině Metropol romantický thriller Hastrman s Karlem Dobrým v hlavní roli. Snímek vznikl na motivy románu Miloše Urbana oceněného Magnesií Literou. Vstup je 70 korun.

V Moravském divadle můžete vidět v 19:00 komickou operu Don Pasquale, která patří k Donizettiho pozdním dílům. Základním motivem opery jsou trable, které postihnou letitého starého mládence, pokud se chce oženit s mladou dívčinou...

"Z veliké vášně a touhy po štěstí se v žáru horkého dne proplétá příběh čtyř ženských hrdinek. Ve společenské rubrice místního nedělníku se objeví oznámení, které – v každé z nich jinak – vyvolá nečekanou aktivitu! Nechtějí nic víc a nic míň než kdokoli z nás: vymanit se z nijakosti obyčejného života, žít romantický život plný vzruchů i vykřičet svou žádostivost navzdory tušené šedi dnů," tak zní anotace k režijnímu debutu Ivy Janžurové Báječná neděle v parku Creve Couer, který uvede Divadlo na Šantovce v 19:00. Vstupenky za 750 korun kupujte zde.

Veškeré akce naleznete v našem Kalendáři.

Krásné pondělí!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip