Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 3.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Hrachovcová, Cibulková i cestování

Tipy a názory

5.6.2018

Autor: Zuzana Doleželová

Co všechno nabídne úterý? Podívejte se společně s námi. Čeká nás spousta divadla, přednášky i filmy v kině... Stačí si vybrat.

Gedeonův uzel

Foto: Archiv pořadatele

Britské pohádky a legendy jsou rozmanitým pramenem poznání. V jejich příbězích se setkáváme s čarodějnicemi a moudrými čaroději, draky i elfy. Jak to bylo s králem Artušem? Co dělá zlá macecha ve variaci Jeníčka a Mařenky s nevlastními dětmi? Přijďte se seznámit s Britskými pohádkami do Knihovny města Olomouce v 17:00.

Pozvání na skleničku do Café 87 dnes v 18:30 přijal zahradní železničář Karel Váňa. Vstup je 50 korun.

Moravské divadlood 19:00 na programu Boží mlýny. Působivý román Jana Vrby z roku 1919 vypráví o tragickém osudu jedné sedlácké rodiny, jíž zničila křivá přísaha jednoho z jejích členů. "Silný a dojemný příběh je opřen o základní myšlenky humanity, spravedlnosti a víry v mravní a duchovní sílu jedince i společnosti jako takové," píše se v anotaci. Lístky pořizujte tady.

Hana Machalová ze Vsetína boří mýty o tom, že cestování je drahé, časově náročné a nebezpečné. Nemusíte je pověsit na hřebík, ani když máte rodinu a zaměstnání. V Divadle na Šantovce dostanete v 19:00 praktický návod, jak z Olomouce vycestovat chytře a levně do celého světa, kdykoliv v roce, i pokud máme jen pár dnů dovolené, závazky a hluboko do kapsy. 

Očistný rozhovor dvou žen, nejen o problémech soudobé výchovy. Emotivní hra o lásce, mateřství a genialitě, která mnohdy bývá přítěží. Přesně to je Gedeonův uzel, v němž excelují Kateřina Kaira Hrachovcová a Vilma Cibulková. V kině Metropol od 19:00. Lístky koupíte zde.

Hezký den všem!

 

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

Korejské potraviny

Katalog firem » Obchod » Lahůdky a speciality

Jsme prodejnou specializující se na Korejské potraviny. Nabízíme největší výběr kimchi nejen v Olomouci ale i v celém kraji. Toto fermentované zelí patří mezi 5 nejzdravějších potravin na...