Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 15.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Hejlík i další případ pro policejní oddělení Q

Tipy a názory

22.1.2019

Jan Procházka

Krásné úterý, Olomouci. Co se dnes bude ve městě dít? Prozradíme.

16:00 / Kvíz! – Leden 2019 / Knihovna města Olomouce
19:00 / Po stopách něžného muže / Divadlo Tramtarie
19:00 / Léto / FILMART Arcidiecézního muzea
19:00 / Noc na Karlštejně / Moravské divadlo
20:00 / Oddělení Q: Zabijáci / Kino Metropol
20:00 / Hry bez hranic - LiStOVáNí Lukáše Hejlíka / Divadlo na Šantovce

Narozeniny dnes slaví herečka Tereza Nvotová (*1988) či hokejista David Výborný (*1975).
Svátek má Slavomír.

Chcete si porovnat své znalosti, hbitost a rychlý úsudek s ostatními? Knihovna města Olomouce láká na kvízové odpoledne! "Užijete si zábavu s dalšími chytráky pomocí bzučáků a interaktivní videohry Buzz: Světový kvíz. Nemusíte se bát jazykové bariéry, hra je kompletně v českém znění?" lákají pořadatelé a doplňují informaci, že kapacita je omezená: "Rezervujte si místo v Internetovém centru nebo na telefonu 585 545 129."

Divadlo Tramtarie dává romantickou komedii Po stopách něžného muže. Zpravidla bývá vyprodáno, nicméně v době vydání tohoto článku byla volná ještě dvě místa. A dokonce vedle sebe! Třeba budou právě vaše.

"Leningrad začátek osmdesátých let. Neoficiální hudební scénou hýbou místní následovníci Lou Reeda, Iggyho Popa, Bowieho nebo Talking Heads. Patří k nim i mladý Viktor. Když se setká se svým idolem Mikem a jeho krásnou ženou Natašou, začíná léto plné hudby, přátelství a zakázané lásky..." Anotace na snímek Léto, který dnes dávají v rámci programu FILMART v Arcidiecézním muzeu.

Lukáš Hejlík přiveze dnes do Divadla na Šantovce v rámci svého LiStOVáNí novou knihu mladého publicisty Michala Kašpárka o nechutném vykořisťování, uprchlické krizi, návykových hrách, těžbě osobních dat a jednom nadaném mladém programátorovi.

Tak krásné úterý!