Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 9.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Glen Hansard, stand-up na Parkánu i letní kino

Tipy a názory

7.8.2018

Autor: Zuzana Doleželová

Úterý bude přímo nabité kulturními událostmi. Zajít můžete na koncerty, ale také na divadlo, nebo třeba do letního kina...

I dnes pokračuje Olomoucké shakespearovské léto. V 19:00 se na Parkánu představí oblíbení Herci Na ležáka se svými stand-up výstupy. Večerem provází Marek Zahradníček. Vstup je 300 korun a lístky pořídíte tady. Přijďte si užít uvolněnou atmosféru a prima zábavu s herci, jak je neznáte.

V Galerii Anděl se rovněž od 19:00 uskuteční koncert Corda Magico. Soubor interpretuje vlastní tvorbu v žánru folk-classical. Písně jsou komponovány převážně na verše známých básníků, ale také z domácí tvůrčí dílny. 

A koncert se chystá v 19:00 také v Uměleckém centru UP. Musica Florea vystoupí s hudbou českého barokního skladatele F. I. Tůmy. Vstup na koncert je 100 korun.

Legendární irská kapela Interference a kultovní písničkář Glen Hansard se představí od 20:00 v Jazz Tibet Clubu. Glen Hansard se sem vrací po dlouhých třinácti letech. Stejně jako tehdy zde vystoupí v rámci festivalu Přesahy. Vstupné na místě vás vyjde na 500 korun.

A tip máme i pro milovníky kina pod hvězdami - od 21:30 se v Letním kině Olomouc bude promítat Atlas mraků. Filmová adaptace románu Davida Mitchella vypráví šest žánrově odlišných příběhů, které se odehrávají v různých časech a na různých místech od začátku 19. století až po postapokalyptickou budoucnost. Za lístek zaplatíte 80 korun, v areálu je možné dát si pivo a popcorn.

Hezké úterý všem!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip