Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 6.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Cesta na měsíc, Zamilovaný sukničkář i Sluha dvou pánů

Tipy a názory

13.12.2017

Autor: Zuzana Doleželová

Jsme v polovině týdne. Jaká bude středa? Kromě toho, že bude tradičně provoněná punčem, ponese se také ve znamení divadla. Myšleno je i na fanoušky filmu nebo pohodové muziky...

Zamilovaný sukničkář Zamilovaný sukničkář Foto: Divadelní spolek Háta

Po větrných dnech je třeba se pořádně zahřát punčem na Vánočních trzích. A když už tam budete, skočte si zabruslit, je to paráda. Jestli máte čas už dopoledne, nehrozí, že byste se na kluzišti s někým mačkali. Otevřeno je od 10:00 a bruslí se zdarma.

Moravské divadlo dnes v 19:00 láká na Sluhu dvou pánů. Pokud ovšem nemáte na tuhle vydařenou komedii Carla Goldoniho lístky, bohužel máte smůlu, je vyprodáno.

Divadlo na Šantovce má od 19:00 na programu frašku divadelního spolku Háta Zamilovaný sukničkář. Hrají v ní Lukáš Vaculík, Zbyšek Pantůček / Martin Zounar, Mahulena Bočanová / Adéla Gondíková / Alžbeta Stanková, nebo třeba Filip Tomsa. Vstupenky za 750 korun koupíte tady.

Zajímavý tip nabízí i Umělecké centrum UP, kde se bude od 19:30 promítat. Legendární Cestu na Měsíc od kouzelníka filmového plátna Georgese Mélièse doplní dokument Podivuhodná cesta, který popisuje průběh restaurace filmu doplněný o komentář současných francouzských režisérů Michela Gondryho či Jeana-Pierra Jeuneta. Vstup je 80 korun.

Ve Velkém studiu Českého rozhlasu Olomouc se od 20:00 představí muzikanti bývalých ostravských skupin Modřina a Tyrkys (držitelé Porty) - Bluerej. Lístky stojí 50 korun.

Veškeré akce naleznete v našem Kalendáři.

Hezkou středu všem!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941