Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 14.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Butch Cassidy a Sundance Kid i parádní lyžovačka

Tipy a názory

22.1.2018

Autor: Zuzana Doleželová

A máme tu zase pondělí! Jak si užít dnešní den v Olomouci? Máme pro vás pár tipů, kde si zpříjemnit odpoledne nebo večer. A pokud máte volno, můžete zajet lyžovat. Podmínky jsou ideální...

Butch Cassidy a Sundance Kid Butch Cassidy a Sundance Kid Foto: Divadlo na Šantovce

Jestli patříte k milovníkům sněhu a lyžování, podívejte se do našeho Přehledu sjezdovek, kde všude v okolí Olomouce se jezdí. Hlubočky i Hrubá Voda jsou za rohem a i v dalších areálech to vypadá více než slibně.

ve 14:00 můžete zajít do kina Metropol, kde se hraje film Miroslava Krobota Kvarteto. Tenhle snímek se točil u nás v Olomouci a objeví se v něm i legendární Ponorka. Je o jedné kapele, která je pro všechny členy takovou druhou rodinou... Vstup je 70 korun a lístky pořídíte tady.

V 19:00 láká Divadlo na Šantovce na pyžamový western pro ženy s dvěma urostlými pistolníky, jejichž touhu po svobodě nezastaví ani mříže a koňské dávky opiátů - Butch Cassidy a Sundance Kid. V hlavních rolích se představí Tomáš Matonoha a Josef Polášek. Vstupenek už zbývá jen pár a koupíte je zde.

To zcela vyprodáno má opět Divadlo Tramtarie. Poněkud nahořklá komedie Sex zadarmo nedostaneš, která se hraje v 19:00, sklízí u diváků velký úspěch. A po zásluze. Pokud byste na toto představení rádi zašli, sledujte web a vyčkejte si na termín, kdy budou vstupenky k dispozici.

Moravské divadlo nabízí naprosto odlišný zážitek. Rovněž v 19:00 má na programu jímavý příběh zasazený do hrůz první světové války. Petr a Lucie bere dech čtenářům mnoha generací a na jevišti Moravského divadla si budete moci vychutnat teprve pátou českou divadelní adaptaci. Lístky koupíte tady.

Hezký den všem!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

Obuv HULMAN

Katalog firem » Obchod

Dámské turistické boty z kvalitní nubukové kůže, skvělá obuv i do terénu a na houby.

Celá podešev je přišitá ke svršku, nehrozí rozlepení. Další pozitivum je pohodlí a polstrovaná kožená stélka.
V nabídce více barev i modelů.

Obuv Hulman
Denisova 19
772 00 Olomouc
otevřeno Po-Pá-9-18 hod.
So - 09-12 hod.
www.obuvhulman.cz
www.obuv-mustang.cz