Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 8.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Beerfest, Don Quijote i Opletal

Tipy a názory

24.5.2018

Autor: Zuzana Doleželová

Čtvrtek s sebou přinese jeden velký olomoucký festival - Beerfest. Ale pokud nemáte rádi pivo, nebojte, i pro vás najdeme zajímavý program. Podívejte se, co všechno se dnes ve městě koná...

Opletal Opletal Foto: Lukáš Horký

Beerfest. Svátek piva, na který se vždycky celý rok těší spousta lidí nejen z Olomouce, ale i širšího okolí. Zlatavý mok, dobrá atmosféra, fajn kapely, ideální příležitost potkat se s přáteli... Náš portál je už řadu let hrdým partnerem festivalu, a letos jsme se pro vás ve spolupráci s pořadateli rozhodli přinést jednu novinku - po koncertě kapel bude možné ve stánku s označením Olomouc.cz stage nejen zakoupit trika a cédéčka, ale také si sem zajít pro autogram  - ne náš, samozřejmě, ale zpěváků. :) Slavnostní zahájení proběhne na Korunní pevnůstce v 16:15. Od půl páté pak hraje Vilém Čok, po něm Žlutý pes, Gaia Mesiah a večer zakončí Horkýže Slíže. V našem Beerfest magazínu najdete veškeré podrobnosti k festivalu.

Jestli si na zlatavý mok zrovna moc nepotrpíte, zajděte v 19:00 do Divadla na Šantovce. Hrají tu osobitou úpravu klasického příběhu z dílny legendární dvojice Lasica + Satinský v podání českých hereckých hvězd. Vstupenky na Dona Quijota zakoupíte zde.

A v 19:00 se uskuteční ještě jedno velmi zajímavé představení. Jedná se o novinku v repertoáru Divadla na cucky, která nese název Opletal. Pokud jste jej neviděli v rámci festivalu Divadelní Flora, doporučujeme. Lístky můžete rezervovat tady. A připravte se na to, že na tohle představení se nelze připravit... ;)

Dobrou zprávu máme pro fanoušky Letního kina Olomouc. To už zahájilo provoz a dnes od 21:30 má na programu legendární Pelíšky. Tohle prostě musíte vidět, i když to znáte zpaměti! Kulisa letního kina je totiž nenahraditelná. Vstup je 80 korun.

Veškeré akce, které se dnes konají, najdete v našem Kalendáři.

Krásný čtvrtek všem!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip