Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 7.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Amundsen, LiStOVáNí Lukáše Hejlíka i klavírní koncert

Tipy a názory

13.1.2020

Lenka Šimková

Víkend utekl jako voda, ale nezoufejte, i dnes je co dělat. Na své si přijdou milovníci hudby, filmu, divadla i Lukáše Hejlíka. ;-) Podívejte se, co všechno se dnes v Olomouci koná..

KAM ZAJÍT?

14:00 / Last Christmas / kino Metropol
14:00 / NE! smrti na silnici / Centrum Semafor
17:30 / Amundsen / kino Metropol
19:00 / Sex zadarmo nedostaneš / Divadlo Tramtarie
20:00 / Losos v kaluži / LiStOVáNí Lukáše Hejlíka / Divadlo na Šantovce
20:00 / Klavírní koncert Petra Gábora / Nabalkoně
20:00 / 25 km/h / kino Metropol

Veškeré akce, které se dnes konají, najdete v našem Kalendáři akcí

Narozeniny dnes slaví moderátorka Ester Kočičková (*1968), herečka Andrea Černá (*1977) a anglický herec Orlando Bloom (*1977).

Svátek má Edita, Leontýna

Už je sice definitivně po Vánocích, ale pokud máte tohle období roku rádi (a také romantické komedie), tak by vám neměl uniknout snímek Last Christmas, ve kterém v hlavní roli září hvězda Hry o trůny Emilia Clarke. Ten dává kino Metropol už ve 14:00 a vstupenky koupíte tady. Na stejném místě pak uvidíte v 17:30 výpravný filmový portrét dobrodruha, který jako první dosáhl se svými expedicemi obou pólů zeměkoule. Jaký ale ve skutečnosti byl Roald Amundsen? Celovečerní snímek ukazuje nejen legendární výpravy, ale odhaluje i život a osobnost legendárního objevitele, včetně řady méně známých skutečností. Vstupenky koupíte tady.

Pokud chcete dnešní večer strávit v divadle, tak Tramtarie láká v 19:00 na nekompromisní, provokativní a lehce nahořklou komedii Sex zadarmo nedostaneš. Ta je přístupná od 18 let a když budete mít štěstí, seženete na dnešek poslední vstupenky. V Divadle na Šantovce vás pak ve 20:00 čeká oblíbené LiStOVáNí Lukáše Hejlíka, tentokrát s Markétou Lukáškovou a její knihou Losos v kaluži. Po představení bude následovat diskuse s autorkou. Vstupenky koupíte tady. A kabaretní scéna Nabalkoně láká tentokrát na hudební večer. Od 20:00 se zde můžete těšit na klavírní koncert Petra Gábora, vstupné je dobrovolné.

Hezké pondělí!