Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 27.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Hello Dolly i koncert Etc...

DNEŠEK

24.5.2023

Jan Procházka

Je tu středa. Jaká bude?

18:00 / Mandaly ve větru / Arcidiecézní muzeum
19:00 / Hello, Dolly! / Moravské divadlo
19:00 / Dokud nás smrt nerozdělí / Divadlo na Šantovce
19:00 / Markéta Sýkorová trio / Olodvorek
20:00 / VSTUP ZAKÁZÁN / Divadlo na cucky
20:00 / Etc… / Bounty Rock Cafe

Středu si můžete zpříjemnit třeba na divadelním představení. Moravské divadlo láká na světoznámý muzikál Hello, Dolly! Příběh se točí kolem šarmantní vdovy Leviové, která se živí jako dohazovačka. Dokáže téměř cokoliv - i podmanit si srdce nedostupného muže. V hlavní roli Dolly Leviové se představí Natálie Tichánková.

Na neobvyklé představení Vstup zakázán zve dnes Divadlo na cucky. "Kritická doba si žádá mimořádná opatření. Žádá si více lesů, ideálně lužních, více praturů, ideálně roztomilých a také více vojenských újezdů, jako je Libavá – ideálně bez hranic," píše se trochu tajemně v anotaci k představení, které se kromě domovské scény odehrává i v krytu civilní obrany v Bezručových sadech a proto pořadatelé doporučují teplné oblečení a pevnou obuv.

Kapela Etc... pokračuje. S nadšeným souhlasem Vladimíra Mišíka pokračují spoluhráči rockové legendy v koncertování v mírně pozměněné sestavě a s Olinem Nejezchlebou za mikrofonem. Dnes večer v Bounty Rock Café si tak dnes můžete vychutnat nezapomenutelné a nezaměnitelné hity z několika dekád spolupráce Mišíka s Etc...

Mějte krásný den!