Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 4.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Velikonoční Děláme to ve třech i pětapadesátiny kapely Progres 2

DNEŠEK

23.3.2023

Jan Procházka

Je tu čtvrtek. Jaký bude?

17:00 / Co jste ještě neviděli od Jacquesa Tatiho / Konvikt
17:00 / Zlehka permakulturní zahradou / Vědecká knihovna
18:30 / Pohnutá historie: Elektrárna a vila v Háji u Mohelnice / Muzeum umění
19:00 / Rusalka / Moravské divadlo
19:00 / Otisky / Divadlo na cucky
19:00 / Děláme to ve třech - velikonoční speciál / Divadlo na Šantovce
19:00 / Čekej do tmy / Art Rubikon
19:00 / Fat cabaret: lásky, strach a zen nekonfekčních žen / Divadlo Tramtarie
20:00 / Progres 2: výroční koncert 55 let na hudební scéně / Bounty Rock Cafe

Legendární kapela Progres 2 slaví padesát pět let na československé hudební scéně. A výročí se chystá připomenout i koncertem v Bounty Rock Cafe, kam tahle brněnská formace dnes večer přiveze průřez celou svou tvorbou.

Oblíbená stand-up comedy skupina Děláme to ve třech se dnes chystá do Divadla na Šantovce. A to přímo s velikonočním speciálním programem. "Tentokrát se můžete těšit na velmi nekorektní Velikonoční speciál, jehož humor bude štípat víc, než dobře mířené rány pomlázkou. Díky scénce s názvem 'Poslední večeře' zjistíte, jaký je opravdový původ těchto křesťanských svátků, čekají vás i nová kouzla mistra Pomahače či sólové stand-up výstupy jednotlivých členů skupiny," slibují pořadatelé.

Hledání stop, které v našem městě zůstávají po více či méně vzdálených událostech. Jaká byla vaše první role? Jakou roli hrajete v Olomouci? Jakou roli ve vašem životě hraje Olomouc? Jaký jste po sobě zanechali v Olomouci otisk? Na to se ptá inscenace Otisky Ivany Plíhalové, herečky, která se sice narodila a vyrůstala v Brně, ale hned po škole dostala v Olomouci své první divadelní angažmá a žije a pracuje tu dodnes; a Viktora Zavadila, herce, který vyrůstal v Olomouci, pak odešel studovat herectví do jiného města. Představení v režii Štěpána Gajdoše dnes večer v Divadle na cucky.

Mějte krásný den!