Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 4.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Když se zhasne, Tomáš Sedláček i TTalk

DNEŠEK

8.11.2022

Jan Procházka

Je tu úterý. Jaké bude?

18:00 / Repre mezi fanoušky / Galerie Šantovka
19:00 / Když se zhasne / Divadlo na Šantovce
19:00 / Kabaret Nahatý Shakespeare / Divadlo Tramtarie
19:00 / Nabucco / Moravské divadlo
19:00 / KOMPRO Tomáše Sedláčka / Muzeum umění
19:00 / TTalk: Radim Slouka / Telegraph

Dalším hostem pořadu KOMPRO bude v Muzeu umění makroekonom, filozof a pedagog Tomáš Sedláček, který provede diváky po několika vybraných exponátech stálé expozice Století relativity a prismatem své profese a svého zaměření je bude komentovat. Jedním z takových artefaktů bude i objekt Adam od Davida Černého.

Debatní série TTalk dnes v Telegraphu přivítá ředitele Slovanského gymnázia Olomouc Radima Slouku. Jak si vede Olomouc ve vzdělávání a jací jsou noví studenti? Jakým směrem podle něj Olomouc směřuje? To vše a mnohem víc zodpoví naživo moderátorům Robertu Runtákovi a Radimu Kašparovi.

Večer si můžete zajít do Divadla na Šantovce i na divadelní komedii Když se zhasne z repertoáru Moravského divadla. Hra pojednává o manželském páru, který se nemůže nechat rozvést, i když by chtěl. Může za to předmanželská smlouva. Ovšem když jeden z nich dokáže partnerovu nevěru, může se nejen v klidu rozvést, ale získá i veškerý majetek. A tak se jeden vánoční večírek může proměnit i v rozvodové bitevní pole...

Mějte krásný den!