Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 10.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Flora, Revizor i festivaly

DNEŠEK

29.9.2022

Jan Procházka

Je tu čtvrtek. Jaký bude?

9:00 / Flora Olomouc 2022 - Hortikomplex / Výstaviště Flora
17:00 / Podzimní prodej na Olodvorku / Olodvorek
17:00 / Pavel Tomeš - Literární stand-up / Knihovna města Olomouce
18:00 / Podzimní festival zdraví a harmonie / Palác Bohemia
19:00 / Revizor / Moravské divadlo
19:00 / Úvod do současné trapnosti / Divadlo na cucky
19:00 / Podzimní festival duchovní hudby / Arcidiecézní muzeum
19:00 / Gerald Clark / Olodvorek

Jedinečná expozice v pavilonu A s gotickými oblouky plnými květin, velké Podzimní zahradnické trhy, festival gastronomie a nápojů Olima, ochutnávky vína v rámci akce Dny moravských vín, Mezinárodní včelařská výstava Hanácká včela či expozice Českého zahrádkářského svazu s oblíbeným posezením u vína a pěstitelskou poradnou. To vše je spolu s bohatým doprovodným programem součástí podzimní výstavy Flora Olomouc – Hortikomplex, která dnes začíná na olomouckém výstavišti. Potrvá tradičně až do neděle.

Moravské divadlo dnes uvede nestárnoucí satirickou komedii Revizor, kterou režírovala Jana Paulová a jak sama tvrdí, celé dílo odruštila a dívá se na něj současnýma očima. V hlavní roli se představí Jan Ťoupalík.

Gerald Clark je zpěvák a skladatel původem z jižní Afriky - je uznávaný nejen pro svůj mimořádný hlas, ale i pro schopnost vyprávět příběhy hudbou. Inspiraci získává ze svých cest a pobytů v přírodě. Clark procetoval 17 zemí a nyní se usadil v České republice v Třebíči. Vydal pět úspěšných alb a získal několik mezinárodních ocenění. Dnes večer vystoupí na Olodvorku.

Mějte krásný den!