Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 9.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Letní vzpomínka i koncert z Telegraphu

Zprávy z regionu

3.3.2021

Jan Procházka

Je tu středa. Jaká bude?

Narozeniny dnes slaví podnikatel Vladimír Železný (*1945), architekt a spoluautor Tančícího domu Vlado Milunić (*1941), novinář a publicista Ferdinand Peroutka, jr. (*1941), akrobatický a sjezdový lyžař Tomáš Kraus (*1974) a galeristka Bronislava Paučková (*1963).

Svátek má Kamil

Venku sice stále panuje zima, Metropol vás dnes může přenést do teplejších časů. Australské drama Než skončí léto se stalo diváckým hitem festivalu v Benátkách. "Když se šestnáctiletá Milla zamiluje do průšviháře Mosese, je to pro její rodiče noční můra. První setkání s láskou ale probouzí v nemocné Mille novou chuť do života a její energie a touha objevovat brzy otočí celou rodinu vzhůru nohama..." píše se v anotaci ke snímku, který si lze pustit online.

Telegraph dnes nabídne živou hudbu. The Middle of the Sandwich je mladé alternativní uskupení z Olomouce, které funguje teprve od léta minulého roku. Ve své tvorbě mísí vlivy alternativní hudby a všemožných žánrů od blues, přes rock až po rap. Nedávno představili svůj debutový singl s názvem Blue Sugar Moon, který se věnuje konkrétní tragické události ze začátku tohoto roku. Skupina momentálně pracuje na svém prvním albu, které by mělo spatřit světlo světa na podzim 2021. A dnes večer si zahrají před online diváky.

Mějte krásný den!