Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 13.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Poslední noc s Claudií, Kočičí hra, bruslení i koncert

Tipy a názory

13.11.2019

Lenka Šimková

Středa bude nabitá akcemi! Pokračuje Týden vědy a techniky, s dětmi se setkáte s pejskem a kočičkou nebo si můžete zajít zabruslit. A nebudou chybět ani divadelní představení a koncert. Podívejte se..

KAM ZAJÍT?

celý den / Týden vědy a techniky / Olomouc
10:00 / Vánoční kluziště / Dolní náměstí
10:00 / Svatomartinské trhy / Horní náměstí
10:00 / S knížkou do života – Setkání s pejskem a kočičkou / Knihovna města Olomouce (Neředín)
14:00 / Rozvážně a bezpečně - návrat ke kořenům / Centrum Semafor
17:00 / Česko-německé vztahy v moravské literatuře / Vlastivědná společnost muzejní
18:00 / Hudební středa / ZUŠ Žerotín
19:00 / Poslední noc s Claudií / Divadlo Tramtarie
19:00 / Kočičí hra / Divadlo na Šantovce
19:00 / AudioCafé na cucky – Martin Pouchla: Ulita / Divadlo na cucky
19:00 / Caveman / kino Metropol
19:15 / Bruslení veřejnosti / zimní stadion
20:00 / Bedřich Šedivka Röhrich & Přelet M.S. / Český rozhlas

Veškeré akce, které se dnes konají, najdete v našem Kalendáři akcí

Narozeniny dnes slaví zpěvačka Marie Rottrová (*1941), fotbalový trenér Karel Brückner (*1939), americká herečka Whoopi Goldberg (*1955).

Svátek má Tibor

Až do neděle můžete navštívit zajímavé akce spojené s Týdnem vědy a techniky. Program nejrůznějších přednášek, ale i další zajímavosti o akci se dočtete tady. Neředínská pobočka Knihovny města Olomouce láká už v 10:00 na další schůzku nad knihami pro rodiče a děti do šesti let, tentokrát vás čeká setkání s pejskem a kočičkou. A děti můžete během dopoledne vzít i na kluziště na Dolním náměstí, kde je dopolední bruslení vyhrazeno především pro školy a rodiče s dětmi. V 18:00 pak můžete zajít na další z nepravidelných hudebních večerů, které pořádá ZUŠ Žerotín v koncertním sále školy. 

Pokud máte chuť strávit večer v divadle, tak zkuste třeba Kočičí hru, kterou v 19:00 uvede Divadlo na Šantovce. Vstupenky na tragikomedii z repertoáru Moravského divadla překvapivě ještě zbývají a koupíte je tady. To Divadlo Tramtarie má ve stejný čas na programu komedii Poslední noc s Claudií, která vypráví o třech výrazných hrdinech - jedním je vynikající hokejista, dalším muž na mateřské, třetím pak frontman ne příliš úspěšné rockové kapely. Jedno mají společné - je jim šedesát, nenacházejí se zrovna v nejlepší fázi života, všichni se potkají se smrtí a zjistí, že tou veškerý blázinec teprve začíná. A když budete mít štěstí, seženete ještě poslední vstupenky na dnešní představení. A v Divadle na cucky proběhne v 19:00 další poslechový večer s podtitulem Audiocafé na cucky.

Zabruslit si můžete pod širým nebem na kluzišti, nebo můžete zajít na zimní stadion, kde od 19:15 proběhne bruslení pro veřejnost. Vstupné je jednotné 40 korun a pozor - na stadionu se brusle nepůjčují. A jestli máte chuť strávit příjemný večer ve společnosti muziky, tak můžete ve 20:00 zajít do Českého rozhlasu, kde vystoupí legendární západočeský trampský písničkář Bedřich Šedivka Röhrich, kterého doprovodí dívčí trio Přelet M.S. Za vstup zaplatíte 50 korun.

Užijte si středu!