Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 3.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Zkrocení zlé ženy, Panství Downtown i zážitková přednáška

Tipy a názory

17.9.2019

Lenka Šimková

Před námi je další pracovní den! Co přinese úterý v Olomouci? Málo toho opět nebude. Na své si přijdou děti, milovníci filmů i zábavy. Podívejte se, co všechno se dnes chystá..

KAM ZAJÍT?

celý den / Evropský týden mobility / náměstí Republiky
16:00 / Ateliér 6+ | Zrcadlení / Arcidiecézní muzeum
16:00 / Herní odpoledne #7 / Knihovna města Olomouce
17:30 / Život v rodinných trojúhelnících / Divadlo Tramtarie
17:30 / Comic Sans / kino Metropol
19:00 / Zkrocení zlé ženy / Moravské divadlo
19:00 / Na Chesilské pláži / Mozarteum
20:00 / FILM - Barevný závoj / Letní kino
20:00 / Panství Downton / kino Metropol

Veškeré akce, které se dnes konají, najdete v našem Kalendáři akcí

Narozeniny dnes slaví tenista Tomáš Berdych (*1985), americká zpěvačka Anastacia (*1968) a ruský hokejista Alexandr Ovečkin (*1985).

Svátek má Naděžda

Od včerejšího dne je v rámci Evropského týdne mobility uzavřené náměstí Republiky pro automobily. V dopoledních hodinách bude na místě probíhat program zaměřený na děti a rodiny, od 14:00 jsou v plánu odborné a veřejné besedy, podrobný program naleznete zde. Arcidiecézní muzeum láká od 16:00 na workshop pro děti od 6 let v doprovodu dospělé osoby s názvem Ateliér 6+. Tentokrát si děti prohlédnou skleněné objekty Václava Ciglera a následně vytvoří své vlastní dílo ve výtvarné dílně. To Knihovna města Olomouce zve od 16:00 na další Herní odpoledne. Užijte si zábavu pomocí pohybového ovládání se studiovou střílečkou The Shoot nebo se sadou sportů Sports Champions. Vhodné je se předem přihlásit na 585 545 129. A Divadlo Tramtarie tentokrát poněkud netradičně nabídne už od 17:30 zážitkovou přednášku vztahového terapeuta Marka Ščotky s názvem Život v rodinných trojúhelnících. Přednáška pojednává o věčných a často marných pokusech párů a rodin žít podle ideálu a vstupenky pořídíte tady.

Moravské divadlo zve v 19:00 na Zkrocení zlé ženy. Baletní klasika o tom, že na světě není nic všednějšího a zároveň ani tajuplnějšího než vztah muže a ženy. Lístky pořídíte zde a představení trvá 2 hodiny. Pokud dáte před divadlem přednost filmu, tak FILMART Arcidiecézního muzea Olomouc zve v 19:00 na snímek o nenaplněné lásce s názvem Na Chesilské pláži. O hodinu později pak v kině Metropol uvidíte závěrečnou filmovou kapitolu jednoho z nejslavnějších televizních seriálů moderní éry - Panství Downtown. Film završuje často neuvěřitelné osudy příslušníků starobylého rodu Crawleyů a jejich služebnictva a vstupenky koupíte tady. A zajít můžete také do Letního kina, které má od 20:00 na programu snímek Barevný závoj. Za vstup zaplatíte 100 korun.

Hezké úterý!