Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 8.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Mirai a Voxel v parku, Pavarotti i Kouř v Letním kině

Tipy a názory

23.7.2019

Lenka Šimková

Před námi je úterý! Pokud tento týden netrávíte na dovolené, tak se podívejte se s námi, co vše se dnes chystá a na co se můžete těšit. ;-)

Narozeniny dnes slaví textař a žurnalista Michal Horáček (*1952), herec a hudebník Vojtěch Dyk (*1985), modelka a Česká Miss 2008 Eliška Bučková (*1989) a britský herec Daniel Radcliffe (*1989).

Svátek má Libor

Dnešní odpoledne vám na Horním náměstí zpříjemní hudbou brněnský písničkář Pavel Čadek se svým violoncellem. Na Zaparkuj busking se můžete těšit mezi 16:00 a 17:15. Další nálož muziky vás čeká od 18:00 ve Smetanových sadech, kde v rámci ÓČKO Tour De Park vystoupí zpěvák Voxel, ve 20:15 ho bude následovat skupina Mirai. Koncert v parku je zdarma, chybět nebude ani autogramiáda a focení.

Pokud před hudbou dáte přednost filmu, tak ve 20:00 můžete zajít do kina Metropol na dokumentární snímek Pavarotti. Čeká vás rozmáchlý i intimní filmový pohled na život, práci a osobu operní legendy Luciana Pavarottiho, který přiblížil operu nejširšímu publiku a z chudého italského chlapce se stal v podstatě mezinárodní hvězdou. Vstupenky za 130 korun koupíte na pokladně kina nebo online.

A na film můžete zajít také do Letního kina. Tentokrát se od 21:30 můžete těšit na český snímek Kouř s podtitulem "Muzikál totalitního věku". Jde o první celovečerní snímek režiséra Tomáše Vorla, který vychází z jeho studentského snímku Ing. Za vstup zaplatíte 100 korun a nezapomeňte, že začátek promítání se může mírně zpozdit z důvodu čekání na nezbytné setmění. 

Veškeré akce, které se dnes konají, najdete v našem Kalendáři akcí

Hezké úterý!