Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 7.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Wonder Woman, Improbuchty i English Stand Up Comedy

Tipy a názory

12.2.2019

Lenka Šimková

Je před námi úterý! Co všechno se dnes koná? Zajít můžete do kina, do divadla i na koncert. A bude toho mnohem víc. Podívejte se..

KAM ZAJÍT?

17:00 / Radek Sekanina – Život v misích / Knihovna města Olomouce
17:00 / Roma / kino Metropol
18:00 / Interní koncert KEA / Koncertní sál KEA
18:30 / Pozvání na skleničku – Osobnosti Olomouckého kraje / Cafe 87
19:00 / Když se zhasne / Moravské divadlo
19:00 / English Stand Up / Divadlo na cucky
19:00 / Prostři mě! / Divadlo Tramtarie
19:00 / Valentýnské Improbuchty | Olivové ženy naladí na Valentýna! / Divadlo hudby
20:00 / Premiéra filmů Mlíkař a Dernier cri / Nabalkoně
20:00 / AFOKINO: Wonder Woman/ kino Metropol
Veškeré akce, které se dnes konají, najdete v našem Kalendáři akcí

Narozeniny dnes slaví moderátor Patrik Hezucký (*1970), herečky Jana Šulcová (*1947) a Markéta Fišerová (*1960), herec Jan Meduna (*1982) a americká herečka Christina Ricci (*1980).

Svátek má Slavěna

Už v 17:00 můžete zajít do Knihovny města Olomouce na přednášku válečného veterána Radka Sekaniny, který prožil nasazení v zemích jako je Kuvajt, Irák či Kosovo a přiblíží vám život ve válečných zónách nejen z pohledu vojáka, ale především obyčejného člověka. Vstup je zdarma. Ve stejný čas uvede kino Metropol zatím nejosobnější projekt oscarového režiséra a scenáristy Alfonsa Cuaróna, snímek Roma. Film byl oceněn dvěma Zlatými Glóby, za režii a nejlepší cizojazyčný film a vstupné je 130 korun. Konzervatoř Evangelické akademie na 18:00 chystá Interní koncert studentů a pedagogů, který proběhne v sále Konzervatoře. A o půl hodiny později můžete přijmout Pozvání na skleničku s osobností Olomouckého kraje. Hostem je tentokrát módní návrhářka a malířka Alena Ciková.

Na mrazivou komedii Když se zhasne můžete dnes v 19:00 zajít poněkud netradičně přímo do Moravského divadla. Posledních pár vstupenek koupíte tady. Divadlo hudby totiž ve stejný čas nabídne show olomouckých improvizátorek naplněnou humornými situacemi a jedinečnými postavami. Za vstup na Valentýnské Improbuchty zaplatíte 150 korun. V Divadle na cucky vás pak čeká pravidelná Stand Up Comedy v anglickém jazyce. Místa si rezervujte tady. Kabaretní scéna Nabalkoně promítne od 20:00 premiérově dva filmy režiséra Lukáše B. Citnara s názvem Mlíkař a Dernier cri. A v kině Metropol se ve 20:00 můžete těšit ze skvělého filmu Wonder Woman, který se promítne v rámci AFOkina za snížené vstupné 70 korun. Vstupenky koupíte tady →

Hezké úterý!