Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 2.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Velký Gatsby, kabaretní večer, bruslení i základy grafologie

Tipy a názory

24.1.2019

Lenka Šimková

Týden se pomalu chýlí ke konci. Co nabídne čtvrtek v Olomouci? No, málo toho nebude. Na své si přijdou jak fandové kvalitního divadla, tak také milovníci filmu, hudby i sportu. A v nabídce je toho ještě víc :)

KAM ZAJÍT?

16:30 / Grafologie – cesta do hlubin duše / Knihovna města Olomouce
17:00 / Roma / kino Metropol
19:00 / Její pastorkyňa / Moravské divadlo
19:00 / Ole je frajer - DERNIÉRA / Divadlo na cucky
19:00 / Velký Gatsby / Divadlo Tramtarie
19:15 / Veřejné bruslení / zimní stadion
20:00 / Kabaretní večer s taneční skupinou Adora Dance / Nabalkoně
20:00 / Oddělení Q: Složka 64 / kino Metropol

Veškeré akce, které se dnes konají, najdete v našem Kalendáři akcí

Narozeniny dnes slaví herečka Marie Doležalová (*1987), český básník a publicista Lubor Kasal (*1958), slovenská herečka Zuzana Norisová (*1979) a německá herečka Nastassja Kinski (*1961).

Svátek má Milena

Zajímali jste se někdy o grafologii? Říká se, že z písma lze odhalit charakterové vlastnosti a inteligenci pisatele... Co všechno se dá dozvědět z pouhého našeho podpisu? To zjistíte už v 16:30 na besedě v Knihovně města Olomouce, na pobočce v Jungmannově ulici. Kino Metropol uvede v 17:00 zatím nejosobnější projekt oscarového režiséra a scenáristy Alfonsa Cuaróna, snímek Roma. Ten byl oceněn dvěma Zlatými Glóby, za režii a nejlepší cizojazyčný film a vstupenky za 130 korun můžete koupit tady. Pokud máte chuť zajít večer do divadla, tak máte hned několik možností. Moravské divadlo uvede v 19:00 známou operu Leoše Janáčka Její pastorkyňa a vstupenky si můžete koupit tady. Divadlo Tramtarie uvede ve stejný čas slavný příběh z dvacátých let Velký Gatsby a dokonce máte možnost sehnat posledních pár lístků ;) Na co už ale lístky bohužel neseženete, je derniéra představení Ole je frajer v Divadle na cucky.

Jestli si chcete spíš protáhnout tělo a trochu si večer zasportovat, tak můžete vyrazit na zimní stadion, kde bude od 19:15 probíhat bruslení pro veřejnost. Jednotné vstupné je 40 korun a brusle si nezapomeňte vlastní, ty se na stadionu nepůjčují ;) V kině Metropol vás čeká ve 20:00 další thriller ze série Oddělení Q. Tentokrát uvidíte mrazivý detektivní příběh založený na skutečné kapitole dánských dějin s názvem Složka 64. A zajímavý večer si pro vás připravili i v kabaretní scéně Nabalkoně. Od 20:00 vás ohromí taneční skupina Adora Dance, která předvede kabaretní, jazzový a swingový tanec. Pokud nestíháte začátek, nevadí. Tanečnice vystoupí za večer ve více blocích a vstupné je dobrovolné.

Hezký čtvrtek!