Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 1.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Žena v kleci, něžný muž i deskovky

Tipy a názory

21.1.2019

Zuzana Doleželová

Před námi je další pondělí! Co tento den v Olomouci přinese? Podívejte se společně s námi, kam můžete vyrazit. Třeba do kina, na hry nebo do divadla...

14:00 / Ten, kdo tě miloval / Kino Metropol
14:00 / Ne! Smrti na silnici / Centrum Semafor
16:00 / Deskovky – Leden 2019 / Knihovna města Olomouce
19:00 / Tomáš Vůjtek, Jan Gajdica: Slávek Novák aneb Příběh opravdového herce, který se opravdu stal / Muzeum umění
19:00 / Po stopách něžného muže / Divadlo Tramtarie
19:00 / Na tý louce zelený / Moravské divadlo
20:00 / Oddělení Q: Žena v kleci / Kino Metropol

Veškeré akce, které se dnes konají, naleznete v našem Kalendáři.

Narozeniny dnes slaví španělský tenorista Plácido Domingo (*1941), bývalá členka Spice Girls Emma Bunton (*1976) nebo modelka a Miss ČR 1997 Terezie Dobrovolná (*1975).
Svátek má Běla.

Už ve 14:00 se můžete vypravit do kina Metropol, kde dávají komediálně laděnou rodinnou detektivku s předvánoční atmosférou podle předlohy Marie Poledňákové Ten, kdo tě miloval. Vstup je 70 korun.

Máte rádi deskové hry? Tak právě pro vás v Knihovně města Olomouce vznikl Klub deskových her. A ten už dnes v 16:00 zve fanoušky na Deskovky. Můžete si přinést i vlastní hry a změřit síly s ostatními. 

To Divadlo hudby má od 19:00 na programu hru Slávek Novák aneb Příběh opravdového herce, který se opravdu stal, jejímž autorem je ostravský dramatik a režisér v jedné osobě Tomáš Vůjtek. Příběh je inspirován skutečným osudem úspěšného českého herce Vítězslava Vejražky, člena činohry Národního divadla, který se dobrovolně v roce 1949 stal spolupracovníkem STB a působil pod krycím jménem Novák. Díky svému vzhledu sváděl ženy, které chtěla STB kompromitovat... Vstup je 200 korun.

Divadlo Tramtarie zve všechny ty, co si stihli pořídit vstupenku, v 19:00 na hru Po stopách něžného muže. Pokud jste tentokrát s lístky neměli štěstí, sledujte, kdy oblíbený tramtarijní kousek zase hrají.

Moravské divadlo hraje ve stejný čas operetu Na tý louce zelený. Vstupenky pořídíte zde.

A nebo zajděte do kina. V Metropolu dávají od 20:00 první z řady odložených a nevyřešených případů, kterým se detektivové ze speciálního oddělení Q začnou zabývat, Ženu v kleci. Dobrý tip pro milovníky detektivek. Vstup je 100 korun.

Hezké pondělí všem!