Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 1.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: pexesový turnaj, večer se šansony, Už nikdy sám!, Vydra i Konvalinková

Tipy a názory

14.1.2019

Lenka Šimková

Víkend utekl jako voda, ale nezoufejte, i dnes je co dělat. Na své si přijdou milovníci hudby, filmu, divadla a dokonce i pexesa ;) Podívejte se, co všechno se dnes v Olomouci koná..

KAM ZAJÍT?

14:00 / Pexesový turnaj / Knihovna města Olomouce
17:30 / Cena za štěstí / kino Metropol
19:00 / Turecká kavárna / Divadlo na Šantovce
19:00 / Už nikdy sám! / Divadlo na cucky
19:00 / Sex zadarmo nedostaneš / Divadlo Tramtarie
20:00 / Cirkus Rwanda / kino Metropol
20:00 / My tři a… / Večer se šansony / Kabaretní scéna Nabalkoně

Veškeré akce, které se dnes konají, najdete v našem Kalendáři akcí

Narozeniny dnes slaví spisovatelka a novinářka Bára Nesvadbová (*1975), zpěvačka Jana Kratochvílová (*1953), americká herečka Faye Dunaway (*1941) a anglická herečka Emily Watson (*1967).

Svátek má Radovan

Pokud máte volné odpoledne a máte rádi pexeso, tak už ve 14:00 zajděte do Knihovny města Olomouce, na pexesový turnaj. Ten bude probíhat až do 17 hodin a mMalá odměna je připravená pro všechny hráče. Pokud máte chuť na film, tak zajděte na Cestu za štěstím. Obyčejné lidské štěstí může mít mnoho podob. Někdy jasných, někdy nečekaných. Kde ho hledat a co mu obětovat? To zjistíte v 17:30 v kině Metropol. Divadlo Tramtarie dnes v 19:00 láká na jednu ze stálic ve svém repertoáru - nekompromisní a lehce nahořklou komedii Sex zadarmo nedostaneš. Když budete mít štěstí, tak na představení koupíte poslední vstupenky, v opačném případě si můžete včas zajistit lístky na některou z repríz ;)

V Divadle na cucky máte téměř poslední šanci navštívit představení Už nikdy sám!, které bude mít zítra derniéru. Komedie začíná v 19:00 a vstupenky si můžete rezervovat tady. Divadlo na Šantovce chystá na stejný čas inscenaci Turecká kavárna. Uvidíte tři malé komické detektivky z útulné kavárničky, tři zdánlivě všední situace ze zdánlivě obyčejného dne a v hlavních rolích se představí Václav Vydra, Jana Boušková a Naďa Konvalinková. Vstupenky za 600 korun koupíte tady. Kino Metropol uvede ve 20:00 výrazný dokument Cirkus Rwanda o jedinečné spolupráci a přátelství pražského cirkusového souboru La Putyka a afrických akrobatů ze Rwandy. A pokud máte spíš chuť na poklidný večer u muziky, tak zajděte ve 20:00 do Kabaretní scény Nabalkoně na koncert nového hudebního seskupení My tři a... Na večer se šansony je vstupné dobrovolné.

Přejeme krásný start pracovního týdne!