Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 11.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Bohemian Rhapsody, Splašené nůžky i vánoční koledy

Tipy a názory

10.12.2018

Lenka Šimková

A máme tu zase pondělí! Jaké bude? Kromě toho, že náměstí bude tradičně provoněné punčem vás čeká také několik zajímavých akcí a na své si přijdou hlavně filmoví fanoušci. Podívejte se, co všechno se dnes chystá..

KAM ZAJÍT?

10:00 / Vánoční Kluziště / Dolní náměstí
10:00 / Vánoční trhy / Horní a Dolní náměstí
14:00 / Na Chesilské pláži / kino Metropol
16:00 / Deskovky – Prosinec 2018 / Knihovna města Olomouce
17:00 / Bohemian Rhapsody / kino Metropol
19:00 / Splašené nůžky / Moravské divadlo
20:00 / The Rocky Horror Picture Show / kino Metropol

Veškeré akce, které se dnes konají, naleznete v našem Kalendáři akcí.

Narozeniny dnes slaví herečka Miluše Bittnerová (*1977), modelka a Česká Miss 2012 Tereza Chlebovská (*1990) a americký zpěvák a kytarista skupiny Placebo Brian Molko (*1972).

Svátek má Julie

Jestli ještě nemáte nakoupené dárky (stejně jako my v redakci), pak je nejvyšší čas minimálně začít přemýšlet o tom, co nakoupíte. Náladu při nákupech si pak můžete zpříjemnit na Vánočních trzích. Den vám zpestří reprodukované koledy a zastavit se tady můžete kdykoliv během dne až do 22:00. Do stejné doby funguje i kluziště na Dolním náměstí. Od 15:00 vám tu navíc mohou zapůjčit brusle, pokud nemáte doma vlastní :) V Knihovně města Olomouce na náměstí Republiky pokračují další Deskové hry. Pokud je rádi hrajete, tak si takovou akci nesmíte nechat ujít - koná se jednou měsíčně od 16:00 do 19:00. Na Deskovky se přihlašujte na e-mail: deskovky@kmol.cz nebo v dospělém oddělení.

Pokud jste ještě neviděli film Bohemian Rhapsody, který líčí příběh kapely Queen a Freddieho Mercuryho, tak vřele doporučujeme! Dávají ho v kině Metropol v 17:00. Za lístek zaplatíte 130 korun a můžete ho koupit tady. Potěšíme také divadelní fanoušky. V 19:00 můžete zajít do Moravského divadla, které uvede detektivku Splašené nůžky. V bytě nad kadeřnictvím je zavražděna majitelka domu. Do salonu záhy vtrhne policie a začne vyšetřovat vraždu, kterou musel spáchat někdo z přítomných. A protože důkazů je málo a atmosféra houstne, jsou k vyšetřování vyzváni i sami diváci…Vstupenky koupíte zde. Ve 20:00 vás v kině Metropol čeká kuriózní parodie na béčkové horrory s trochou sci-fi a rockové muziky s názvem Rocky Horror Picture Show. Vstupenky za 120 korun můžete s předstihem koupit tady.

Přejeme krásný začátek pracovního týdne!